Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi: 3 χρόνια δωρεάν υπηρεσίες στη Βρετανία

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi: 3 χρόνια δωρεάν υπηρεσίες στη Βρετανία

ΝΕΑ

Mitsubishi: 3 χρόνια δωρεάν υπηρεσίες στη Βρετανία

ΝΕΑ

Οι πελάτες της Mitsubishi Motors στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να επωφεληθούν από τρεις νέες προσφορές εάν επιλέξουν οποιοδήποτε νέο όχημα Mitsubishi από τώρα έως τις 29 Δεκεμβρίου 2020.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα νέα αυτοκίνητα της Mitsubishi προσφέρονται τώρα με δωρεάν ετήσιο service και οδική βοήθεια για τρία χρόνια, καθώς επίσης και πρόγραμμα με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο χρηματοδότησης για την αγορά κάθε μοντέλου από τη γκάμα της.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι πελάτες της Mitsubishi στη Βρετανία, αγοράζοντας νέο μοντέλο έως τις 29 Δεκεμβρίου του 2020, θα έχουν μπροστά τους τρία χρόνια χωρίς επιπλέον λειτουργικά έξοδα για το αυτοκίνητό τους, πέραν των καυσίμων και της ασφάλισης. Οι πελάτες που αγοράζουν ένα όχημα Mitsubishi μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ιδιαίτερα προνομιακή χρηματοδότηση των μοντέλων της Ιαπωνικής εταιρείας στη Βρετανία και να βρουν το χρηματοοικονομικό πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή τους.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη δωρεάν εξυπηρέτηση, τη δωρεάν οδική βοήθεια και τις ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης, οι πελάτες που θα κάνουν την αγορά του καινούργιου μοντέλου της Mitsubishi, online (μέσω του προγράμματος “Mitsubishi Buy Online”) μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη δωρεάν παράδοση του αυτοκινήτου στη διεύθυνση που θα δηλώσουν (στο σπίτι ή στη δουλειά), ενώ επίσης, όποιος σκέφτεται να αγοράσει ένα νέο Mitsubishi μπορεί να ζητήσει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει για ένα 24ωρο προκειμένου να δει αν ταιριάζει στις ανάγκες του σε πραγματικές συνθήκες.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Το 2021 θα παρουσιαστεί το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Δοκιμή: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 2WD MY2020

Advertisement

Mitsubishi Space Star: Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας