Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μισό εκατ. Cayenne ανάμεσά μας

Ελλάδα 18:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μισό εκατ. Cayenne ανάμεσά μας

ΝΕΑ

Μισό εκατ. Cayenne ανάμεσά μας

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που έχει γίνει συνώνυμο της ευημερίας των… παλαιών καλών εποχών της χώρας μας, γιορτάζει την παραγωγή μισού εκατομμυρίου αυτοκινήτων. H Cayenne άρχισε να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Λειψίας το 2002 και αποδείχθηκε μία μεγάλη επιτυχία αν και «αντισυμβατικό» ως μοντέλο για την Porsche.

Advertisement
Advertisement

«Το πρώτο διάστημα έβγαιναν από τη γραμμή παραγωγής περίπου 70 Cayenne τη μέρα. Σήμερα η αύξηση της ζήτησης έχει πενταπλασιάσει την παραγωγής του μοντέλου. Το 2012 κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της Λειψίας περισσότερες από 83.000 Cayenne, για πελάτες σε πάνω από 125 χώρες του κόσμου», δήλωσε ο Όλιβερ Μπλούμε, μέλος του casino ΔΣ της Porsche.

Ο κάτοχος της «επετειακής» Cayenne, μίας λευκής S diesel με τον 4.2 V8 ισχύος 382 PS, είναι κάτοικος Αυστρίας και έφθασε μέχρι τη γερμανική πόλη για να παραλάβει ο ίδιος το πολυτελές SUV. Περίπου 2.500 πελάτες της Porsche επιλέγουν να ταξιδέψουν στη Λειψία για να παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο και να το δοκιμάσουν στην πίστα προδιαγραφών FIA αλλά και σε off road διαδρομή.[nggallery id=2799]