Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία εντυπωσιακή Cayenne!

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία εντυπωσιακή Cayenne!

ΝΕΑ

Μία εντυπωσιακή Cayenne!

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Techart συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και μας παρουσιάζει μια εντυπωσιακή επετειακή έκδοση της Porsche Cayenne.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

H Porsche Cayenne “Edition 30” βασίζεται στην βελτιωμένη έκδοση Magnum Sport που είδαμε πρόσφατα και φέρει ακόμη πιο μοναδικά στοιχεία σε επίπεδο εμφάνισης. Έτσι, η Techart έχει προσθέσει στο γερμανικό SUV ένα ακόμη πιο επιθετικό look που αποτελείται από: νέα σπόιλερ περιφερειακά του αμαξώματος, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου διαφορετικής σχεδίασης, αεραγωγούς πάνω στο καπό και ένα τεραστίων διαστάσεων διαχύτη στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Επεμβάσεις έχουν γίνει από την γερμανική εταιρεία και στο εσωτερικό της Cayenne όπου έχουν τοποθετηθεί διαφορετικές επενδύσεις από δέρμα, Alcantara & carbon, το τιμόνι είναι νέο και στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί χρονόμετρο για κίνηση σε πίστα.

Η νέα έκδοση “Edition 30 Years” της Techart μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις version της Porsche Cayenne (Cayenne S, Cayenne GTS, Cayenne Turbo, Cayenne Turbo S & Cayenne S E-Hybrid) και μέσω μηχανικών αναβαθμίσεων η ιπποδύναμη μπορεί να ξεπεράσει κατά περίπτωση τα 720 άλογα.