Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

MINI Clubman JCW: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MINI Clubman JCW: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

ΝΕΑ

MINI Clubman JCW: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

ΝΕΑ

Μετά το Clubman Cooper S, όλοι πιστέψαμε πως δεν θα υπάρξει ισχυρότερη έκδοση για το κομψό βάγκον της MINI. Να που διαψευστήκαμε… Η εταιρία θέλει να υπενθυμίσει σε όλους πως το σπορ στοιχείο είναι απανταχού παρόν στη γκάμα της. Ακόμη και στα οικογενειακά…

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Η εμφάνιση του μεγάλου MINI με τα τρια λατινικά στην ούγια είναι επιθετική, χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την πίσω πτέρυγα, τα επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, τις ζάντες 18 ιντσών και τις δύο απολήξεις στο σύστημα εξάτμισης.

Mini-John_Cooper_Works_Clubman-640

Advertisement
Advertisement

Το νέο Clubman John Cooper Works παίρνει ζωή από τον γνωστό εξαιρετικό δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ισχύος 231ίππων και 349 Nm ροπής. Για τα 0-100 χρειάζεται μόλις 6,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να προσεγγίζει τα 238 χλμ./ώρα. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων ή ενός αυτόματου οκτώ σχέσεων, της φίρμας.

Mini-John_Cooper_Works_Clubman-interior-640

Η σπορ ανάρτηση και τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις φρένα εννοείται πως θεωρούνται απαραίτητα στοιχεία στο ισχυρότερο clubman παραγωγής.