Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Michelin CrossClimate 2: Τo All-Season ελαστικό νέας γενιάς

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Michelin CrossClimate 2: Τo All-Season ελαστικό νέας γενιάς

ΑΓΟΡΑ

Michelin CrossClimate 2: Τo All-Season ελαστικό νέας γενιάς

ΑΓΟΡΑ

Χάρη στα σημαντικά χαρακτηριστικά επιδόσεων που διαθέτει, το Michelin CrossClimate 2 είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να καλύψει τις ανάγκες των οδηγών, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Υψηλές επιδόσεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η Michelin ξεκίνησε το λανσάρισμα του CrossClimate 2, που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη.  Τα νέας γενιάς All-Season ελαστικά της Michelin προσφέρουν:

Τα οφέλη ενός καλοκαιρινού ελαστικού, όσον αφορά τις επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, την ενεργειακή αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια ζωής αλλά και τα οφέλη ενός χειμερινού ελαστικού, για επιδόσεις έλξης και φρεναρίσματος στο χιόνι και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Advertisement
Advertisement

Συνδυασμός νέων τεχνολογιών

Το CrossClimate 2 περιλαμβάνει έναν πρωτοποριακό συνδυασμό προηγμένων τεχνολογιών για όλα τα μέρη του, αλλά κυρίως τα μείγματα γόμας και το πέλμα του. Τα χαρακτηριστικά του αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν την πιο αποτελεσματική δυνατή ισορροπία μεταξύ των υλικών που χρησιμοποιούνται για το πέλμα του. Επίσης η χάραξή του επιτρέπει υψηλές επιδόσεις που διαρκούν, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο.

Advertisement

Έτσι το Michelin CrossClimate 2 (καινούργιο και φθαρμένο) κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή σε έξι από εννέα δοκιμές (κυρίως σε δοκιμές για επιδόσεις φρεναρίσματος  και πρόσφυσης) το 2020 και το 2021.

Advertisement

Ξεχωρίζει, επίσης, για τη χιλιομετρική του απόδοση, χάρη στα μείγματα γόμας και στις εγκοπές που μειώνουν την αντίσταση κύλισης και βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Επιδόσεις που διαρκούν

Η πρόωρη αντικατάσταση των ελαστικών μπορεί να αποφευχθεί και να γίνεται μόνο προς το τέλος της ζωής τους.

Advertisement

Με αυτόν το τρόπο οι οδηγοί απολαμβάνουν καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής, χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών τους, ενώ για τον πλανήτη λιγότερα ελαστικά για αντικατάσταση απαιτούν λιγότερες πρώτες ύλες και λιγότερα απόβλητα.

Τέλος βελτιωμένη αντίσταση κύλισης, ισοδυναμεί με χαμηλότερες εκπομπές CO2. Η αντίσταση κύλισης του CrossClimate 2 είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός παρόμοιου καλοκαιρινού ελαστικού.

Το Michelin CrossClimate 2 θα είναι διαθέσιμο σε 105 διαστάσεις, για ζάντες 15 έως 20 ιντσών. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 65 νέες διαστάσεις, αύξηση 40 % σε σχέση με τον κατάλογο του προκατόχου του ( το CrossClimate+).

Η γκάμα ελαστικών CrossClimate 2 κατασκευάζεται αποκλειστικά σε επτά ευρωπαϊκά εργοστάσια, κυρίως στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Michelin CrossClimate+: Επιδόσεις και ασφάλεια υψηλού επιπέδου
Νέο ελαστικό Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect
Νέο Michelin e.Primacy: Ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον