Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Michelin CrossClimate+: Επιδόσεις και ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Michelin CrossClimate+: Επιδόσεις και ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Car Gadget

Michelin CrossClimate+: Επιδόσεις και ασφάλεια υψηλού επιπέδου

Car Gadget

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις ελαστικά στο αυτοκίνητό σου; Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ καθώς η Michelin έχει την ιδανική λύση!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το Michelin CrossClimate+, ένα premium ελαστικό τεσσάρων εποχών, που προσφέρει ασφάλεια και επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ένα ελαστικό ιδανικό για το ποικίλο κλίμα της Ελλάδας, αφού σας χαρίζει σιγουριά ανεξαρτήτως εποχής και καιρού: στον ήλιο, τη ζέστη, υπό βροχή, ακόμα και στο χιόνι!

Ιδανικό και για την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα οδηγού, που με την πρώτη ευκαιρία, αρέσκεται στο να απολαμβάνει την οδήγηση, εξερευνώντας αυτόν τον μαγευτικό τόπο. Παίρνοντας τα βουνά αδημονώντας να κάνει σκι σε λευκές πλαγιές ή ακολουθώντας το δρόμο προς σαγηνευτικές ελληνικές ακτογραμμές, αναζητώντας την τέλεια παραλία.

Και ταυτόχρονα, αποτελεί την πλέον ασφαλή επιλογή για αξιόπιστες μετακινήσεις στην καθημερινότητα της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε όμως το γιατί. Η Michelin εστιάζει στην τεχνολογική καινοτομία, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές ελαστικά με τις καλύτερες επιδόσεις, από την πρώτη ημέρα χρήσης τους μέχρι και τη στιγμή που θα φτάσουν στο νόμιμο δείκτη φθοράς (1,6 mm). Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκε και το Michelin CrossClimate+, ένα ελαστικό-ορόσημο για όλες τις εποχές.

Το Michelin CrossClimate+ συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες από τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά ελαστικά, ενώ παράλληλα, διασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων που αντέχουν στο χρόνο. Οι επιδόσεις όλων των ελαστικών εξελίσσονται με τη χρήση και, παρότι κάποιες επιδόσεις των ελαστικών μπορεί να βελτιώνονται καθώς φθείρεται το ελαστικό, όπως η αντίσταση στην κύλιση, οι περισσότερες φθίνουν. Αυτό ισχύει κυρίως για την πρόσφυση σε βρεγμένο και σε χιονισμένο οδόστρωμα.

Advertisement

MICHELIN-CrossClimate-a1000x600

Το Michelin CrossClimate+ επιβεβαιώνει τις επιδόσεις του στο στεγνό οδόστρωμα και τη θέση του ως premium ελαστικό all-season. Επιπρόσθετα, προσφέρει ακόμα περισσότερα όσον αφορά στις χειμερινές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο έλξης στο χιόνι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Όταν είναι καινούριο, η έλξη του Michelin CrossClimate+ στο χιόνι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα κυριότερα premium ανταγωνιστικά προϊόντα. Όταν φθαρεί, οι επιδόσεις του αλλάζουν ελάχιστα, ενώ οι επιδόσεις των premium ανταγωνιστών του σημειώνουν σημαντική πτώση!

Advertisement

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το Michelin CrossClimate+, επωφελούνται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής των ελαστικών τους και την κινητικότητα στις χειμερινές συνθήκες που προσφέρει, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Το εν λόγω ελαστικό της γαλλικής εταιρείας, μπορεί να ανέβει μία χιονισμένη ανηφόρα, όταν το ίδιο όχημα, εξοπλισμένο με άλλα καλοκαιρινά ελαστικά, θα γλιστρούσε υπερβολικά. Το Michelin CrossClimate+, με τη σήμανση 3 PMSF, μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα όχημα για όλο το χρόνο.

MICHELIN-CrossClimate-b1000x600

Advertisement

Την ίδια ώρα, προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε στεγνούς δρόμους με εξωτερική θερμοκρασία πάνω από 7°C, όταν οι επιδόσεις των χειμερινών ελαστικών σε αυτές τις συνθήκες θα έφθιναν.

Το Michelin CrossClimate+ είναι διαθέσιμο για ζάντες από 14 μέχρι και 19 ίντσες. Ειδικά για τα οχήματα SUV, υπάρχει η εξειδικευμένη γκάμα MICHELIN CrossClimate SUV.

Αν λοιπόν σας αρέσει να σπάτε την ανία της καθημερινότητας με εξορμήσεις σε κάθε γωνιά αυτού του πανέμορφου τόπου, αν σας αρέσει εξίσου το βουνό και η θάλασσα, αν η οδήγηση και το αυτοκίνητο είναι κάτι περισσότερο από έναν τρόπο να μεταφερθείτε από το σημείο Α στο σημείο Β, τότε η γκάμα CrossClimate της Michelin απευθύνεται σε εσάς!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Michelin CrossClimate+ σε πληθώρα καταστημάτων, σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε αυτό που σας βολεύει, πατώντας εδώ.