Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Michelin: 65 χρόνια στην Ελλάδα και συνεχίζει…

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Michelin: 65 χρόνια στην Ελλάδα και συνεχίζει…

ΝΕΑ

Michelin: 65 χρόνια στην Ελλάδα και συνεχίζει…

ΝΕΑ

Η ιστορία της Michelin -και στη χώρα μας- ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μίας εξαιρετικής φίρμας ελαστικών.

Advertisement
Advertisement

Αποτελεί μία πηγή ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας με έμφαση στις τοπικές επιχειρήσεις ελαστικών και όχι μόνο…

Από το 1957 μέχρι σήμερα η Michelin δεν κατάφερε μονάχα να καθιερωθεί στη χώρα μας ως κορυφαία μάρκα με άκρως ποιοτικά και σύγχρονα ελαστικά, αλλά και να αφήσει το στίγμα της σε πολλούς παραπάνω τομείς. Ο σπουδαιότερος αυτών είναι η ελληνική οικονομία, που τις τελευταίες δεκαετίες έχει περάσει από χίλια κύματα και έχει ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις όπως η Michelin, επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό και διατηρούν σταθερά ανοδική και επιτυχημένη πορεία σε βάθος χρόνου. 

Advertisement
Advertisement

Για το λόγο του αληθές, η γνωστή εταιρία ελαστικών έχει επενδύσει την τελευταία δεκαετία περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ σε έργα, εγκαταστάσεις και υποδομές, ενώ για το ίδιο διάστημα, οι φόροι που κατέβαλε στο ελληνικό κράτος εκτιμώνται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, εκτός από την τεράστια προσφορά σε απόλυτες τιμές, η Michelin Ελλάδος είναι υπεύθυνη τόσο για τη διάθεση των ελαστικών στη χώρα μας, όσο και στην Κύπρο και την Αλβανία.  

Προμηθεύει και στηρίζει 420 μεταπωλητές, έχοντας συνεργαστεί με 2.700 διανομείς μικρότερης εμβέλειας, οι οποίοι επωφελούνται από αυτή τη μεγάλη συνεργασία και αναπτύσσουν με τη σειρά τους αλυσιδωτά τις μικρές τοπικές κοινωνίες. Η Michelin στα 65 αυτά χρόνια στη χώρα μας, έχει αποδείξει ότι σέβεται τον ανθρώπινο παράγοντα και για αυτό δε λείπουν οι σπουδαίες προσφορές στις τιμές των ελαστικών μέσω του Michelin Make My Day.

Advertisement

Πέραν όμως από το προφανές, τα κορυφαία δηλαδή ελαστικά, γνωστά για την οικονομία σε καύσιμα, σε αντοχή στο χρόνο, το εξαιρετικό κράτημα και τη μεγάλη ποικιλία, η Michelin δραστηριοποιείται και στον τουριστικό τομέα με τις κορυφαίες γαστρονομικές και ψυχαγωγικές προτάσεις. Τον πασίγνωστο οδηγό MICHELIN με τις ψαγμένες ιδέες και συστάσεις για ξενοδοχεία και εστιατόρια, βοηθώντας έτσι τόσο τη χώρα μας, όσο και τον καταναλωτή ή επισκέπτη που χρειάζεται την καθοδήγηση από τους ειδικούς.

Advertisement

Μία ζωή λοιπόν σχεδόν και συνεχίζει, η Michelin με πολλές παραπάνω δραστηριότητες πέραν των ελαστικών, έχει ριζωθεί βαθιά στη χώρα μας και αποτελεί πρότυπο για κάθε εταιρεία που δρα σε ελληνικό έδαφος. Πάντα με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Βρείτε τον κοντινότερο dealer της Michelin https://www.michelin.gr/auto/dealer-locator.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεργασία Hyundai και Michelin για την ανάπτυξη νέων ελαστικών
Η Michelin λανσάρει τη νέα γκάμα ελαστικών ποδηλάτων Michelin Power Cup
Νέο ρεκόρ της Michelin στην πίστα του Sachsenring

Advertisement