Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια βουτιά στη λίμνη για μια ολοκαίνουργια Ferrari 812 GTS

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια βουτιά στη λίμνη για μια ολοκαίνουργια Ferrari 812 GTS

ΝΕΑ

Μια βουτιά στη λίμνη για μια ολοκαίνουργια Ferrari 812 GTS

ΝΕΑ

Η ολοκαίνουργια Ferrari 812 GTS όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, απέδειξε στον οδηγό της πως δεν επιπλέει. Τώρα, γιατί βρέθηκε εκεί; Κλασικά. Παρκάρισμα σε κατηφόρα, χωρίς χειρόφρενο.

Advertisement
Advertisement

Αν δεν έχει καταστραφεί ολοσχερώς, μιλάμε για πολύ σημαντικές ζημιές στην ολοκαίνουργια Ferrari 812 GTS που βρέθηκε κατά λάθος μέσα στη λίμνη.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ιταλικό supercar ήταν παρκαρισμένο στην Via Achille Grandi στην κοινότητα Sirmione της Brescia στη Βόρεια Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο αφέθηκε κατά λάθος χωρίς χειρόφρενο, ενώ ο δρόμος είχε ελαφρά κλίση προς τα εμπρός. Ωστόσο, όπως σημειώνουν όσοι έχουν οδηγήσει το αυτοκίνητο, δεν είναι και τόσο απλό να μείνει παρκαρισμένο χωρίς να έχει «δεθεί» είτε με το “P” του κιβωτίου, είτε με χειρόφρενο το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός πρέπει να τραβήξει και τα δύο paddles πίσω από το τιμόνι για να επιλεγεί το «Ν» στο κιβώτιο και να ενεργοποιήσει τη λειτουργία «Carwash» για να μην ενεργοποιηθεί αυτόματα και το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Είναι μια διαδικασία που αν μη τι άλλο καθιστά ιδιαίτερη τη συγκεκριμένη περίπτωση ατυχήματος, όπου ο οδηγός πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις για να αφήσει το αυτοκίνητο εκτεθειμένο σε μια τέτοια κατάσταση. Ανεξάρτητα πάντως από το που θα καταλήξει η διερεύνηση του ατυχήματος αυτού, μια και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η ζημιά δεν είναι και μικρή, η Ferrari έπεσε σε μια λίμνη που το βάθος του νερού δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Το μόνο παρήγορο –αν υπάρχει κάτι τέτοιο- για τον ιδιοκτήτη, θα είναι το να αποδειχτεί πως ο κινητήρας δεν λειτουργούσε κατά τη διάρκεια της βουτιάς μια και έτσι θα μπορούν να σωθούν κάποια από τα μέρη του και να μην χρειαστούν αντικατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το 2025 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari
Νέα Ferrari Limited Edition V12
Ποια είναι τα best seller supercars στον κόσμο;