Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Rolls-Royce Cullinan για τον βασιλιά των στρωμάτων

Ελλάδα 23:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Rolls-Royce Cullinan για τον βασιλιά των στρωμάτων

ΝΕΑ

Μία Rolls-Royce Cullinan για τον βασιλιά των στρωμάτων

ΝΕΑ

Ο συλλέκτης αυτοκινήτων Michael Fux παρέλαβε σήμερα τη δωδέκατη Rolls-Royce, με τις δικές του προδιαγραφές και την δική του επιλογή στο χρώμα (Cullinan in Fux Orange).

Advertisement
Advertisement

 

Η Rolls-Royce Motor Cars παρουσίασε στο Monterey των Η.Π.Α την εντυπωσιακή και έντονη χρωματικά Cullinan στην απόχρωση «Fux Orange». Αυτό είναι το δέκατο μοντέλο, που έχει ένα αποκλειστικό χρώμα επιλογής του ιδιοκτήτη του. Αυτή η επιλογή δεν είναι δυνατή για όλους τους πελάτες της Rolls αλλά μόνο για αυτούς του προγράμματος Bespoke, αλλά και ο Michael Fux δεν είναι απλός πελάτης.Τον αποκαλούν: Ο Βασιλιάς των στρωμάτων και δεν είναι τυχαίο αφού ο Michael Fux ανακάλυψε το memory foam (στα στρώματα ύπνου) και έβαλε σε μαζική παραγωγή το πάπλωμα και τις παπλοματοθήκες. Έχει μία καταπληκτική συλλογή αυτοκινήτων όπου οι Rolls Royce έχουν ιδιαίτερο ρόλο.

Advertisement
Advertisement

Η Cullinan in Fux Orange αποκαλύφθηκε από τον Torsten Müller-Ötvös, διευθύνων σύμβουλο της Rolls-Royce Motor Cars και ήταν το επίκεντρο του εορτασμού της Rolls-Royce στο Monterey Car Week, μία από τις σημαντικότερες ετήσιες παγκόσμιες συναντήσεις πολυτελών αυτοκινήτων. Ο Michael Fux συνεργάστηκε με την ομάδα Bespoke σχεδίασης και δημιουργίας στην έδρα της Rolls-Royce, στο Goodwood. Ο Κουβανός επιχειρηματίας βρήκε την… μεμβράνη, με την οποία έντυσαν την Cullinan, σε αυτή την απόχρωση στην Νότια Φλόριντα. Την έστειλε στην Αγγλία και ένα χρόνο μετά η ομάδα «Bespoke» της Rolls παρέδωσε ένα αυτοκίνητο με μία ταιριαστή αντίθεση εξωτερικού και εσωτερικού. Η τέλεια εφαρμογή της… μεμβράνης τελειοποιήθηκε με πάνω από επτά στρώματα από διάφανο βερνίκι γυαλισμένα στο χέρι για πολλές ώρες στο Surface Finish Center. Την εμφάνιση του αμαξώματος ολοκλήρωσαν οι μαύροι τροχοί της Cullinan με pinstripe στο φωτεινό «Fux Orange» στα κέντρα των τροχών.

Advertisement

Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με χειροποίητο Arctic White δέρμα με πορτοκαλί ραφές και πορτοκαλί Rolls-Royce «RR logo» στα προσκέφαλα. Το χρώμα Arctic White υπάρχει σε όλες τις ταπετσαρίες, το τιμόνι και τα χαλιά. Οι σχεδιαστές πέτυχαν μία αντίθεση με την επένδυση στο ταμπλό (πορτοκαλί καπλαμάς ξύλου), τον καθρέφτη και τα πατάκια.Το αυτοκίνητο θα προσφέρετε προς ενοικίαση και τα έσοδα θα πηγαίνουν στο «Te Michael Fux Foundation», που ιδρύθηκε το 2006 και έχει δώσει εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει παιδιά που έχουν πληγεί από σοβαρές ασθένειες.

Advertisement

Η Rolls-Royce Motor Cars έχει δεκάδες μοναδικά χρώματα τα οποία προορίζονται για ιδιαίτερους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Ως τώρα ο Fux έχει δεσμεύσει για δικά του αυτοκίνητα δέκα χρώματα Bespoke, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο πελάτη της μάρκας.