Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία πρώτη ματιά στο πιο φθηνό Tesla που θα δούμε

Ελλάδα 19:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία πρώτη ματιά στο πιο φθηνό Tesla που θα δούμε

ΝΕΑ

Μία πρώτη ματιά στο πιο φθηνό Tesla που θα δούμε

ΝΕΑ

Πολλοί ανυπομονούν να δουν το νέο μοντέλο της Tesla το οποίο υποτίθεται θα έχει και τη χαμηλότερη τιμή σε όλη τη γκάμα. Μερικοί αποφάσισαν λοιπόν, να το παρουσιάσουν σε μορφή CGI.

Advertisement
Advertisement

Πριν μερικά χρόνια, ούτε που θα φανταζόμασταν ότι σήμερα θα υπήρχε ένα Tesla που κοστίζει όσο ένα φουλ εξοπλισμένο VW Golf. Πλέον, εν έτει 2024, αναμένουμε σύντομα να δούμε ένα ακόμη φθηνότερο σε τιμή Tesla.

Τα Tesla Model 3 και Model Y απολαμβάνουν τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Το δεύτερο μάλιστα, αναδείχθηκε best-seller στη Γηραιά Ήπειρο το 2023, αφήνοντας έτσι το δικό του στίγμα.

Για την ακρίβεια, έγινε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία που κατακτάει τις πωλήσεις στην Ευρώπη για ένα ολόκληρο έτος. Έτσι, η Tesla έφτασε στον αρχικό στόχο που είχε θέσει, να διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοντέλο που θα υπερισχύσει αυτών με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement
Advertisement

Εντός του 2024, η αυτοκινητοβιομηχανία του Ίλον Μασκ αναμένεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο Model Y, με σκοπό να συνεχίσει την κυριαρχία του. Ταυτόχρονα όμως, οφείλει να τηρήσει την υπόσχεση για ένα μοντέλο με τιμή πώλησης στα περίπου 20.000 ευρώ.

Η κωδική ονομασία που φέρεται η Tesla να έχει δώσει στο επερχόμενο μοντέλο της είναι «Redwood». Βάσει όσων πληροφοριών έχουν συλλεχθεί, το προσιτό αμερικανικό μοντέλο θα ονομαστεί Model 2 και θα είναι ουσιαστικά το μικρό αδερφάκι των Model Y και Model X. Συνεπώς, υποθέτουμε ότι θα κατηγοριοποιηθεί ως μικρό SUV.

Advertisement

Το κανάλι στο YouTube, «Halo oto» που ασχολείται έντονα με ψηφιακούς σχεδιασμούς αυτοκινήτων, δημιούργησε ένα βίντεο όπου βλέπουμε το νέο Tesla σε μορφή CGI. Μπορεί να μην είναι το πραγματικό, αλλά τουλάχιστον ρίχνουμε μία ματιά πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Advertisement

Εφόσον ισχύει η τιμή που έχει υποσχεθεί ο πάντα αισιόδοξος Ίλον Μασκ, τότε αναμένεται το νέο μοντέλο να αποτελέσει το best-seller στα ηλεκτρικά. Ειδικά από τη στιγμή που ιστορικές μάρκες και διακεκριμένοι όμιλοι δεν μπορούν προς το παρόν να προσφέρουν κάτι ανάλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ισχύει για όσους έχουν παραγγείλει το Tesla Model Y με την παλιά τιμή;
Πώς η Tesla αδειάζει τους πελάτες της;
H Tesla μειώνει την τιμή του Model Y στην Ελλάδα

Advertisement