Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία νέα ελκυστική ψηφιακή υπηρεσία της Skoda

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία νέα ελκυστική ψηφιακή υπηρεσία της Skoda

ΝΕΑ

Μία νέα ελκυστική ψηφιακή υπηρεσία της Skoda

ΝΕΑ

Οι κάτοχοι νέων μοντέλων Skoda θα έχουν σύντομα μία άκρως ενδιαφέρουσα υπηρεσία που θα προβάλλεται στην ψηφιακή οθόνη του συστήματος infotainment.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda προσθέτει ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο στους οδηγούς αρκετών νέων μοντέλων της, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το τεχνολογικό μενού των συστημάτων και υπηρεσιών που ήδη προσφέρουν τα συστήματα infotainment και συνδεσιμότητας, τα οποία αποτελούν ήδη αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Αρχής γενομένης από την Τσεχία, οι ιδιοκτήτες των SCALA, KAMIQ και SUPERB, όπως και τα KAROQ και KODIAQ μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου τους για να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικές προσφορές βάσει της τοποθεσίας που βρίσκονται. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με διάφορους συνεργάτες, με τις προσφορές προσαρμόζονται στην καθημερινή ρουτίνα του χρήστη και στην τρέχουσα τοποθεσία ή συνθήκες του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα πριν από μία απαιτούμενη στάση για ανεφοδιασμό, το σύστημα infotainment θα εμφανίσει τα κοντινότερα πρατήρια καυσίμων και τις σχετικές εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες σε αυτά. Σύντομα, οι οδηγοί των παραπάνω μοντέλων της Skoda θα ενημερωθούν επίσης για ειδικές προσφορές στα σούπερ μάρκετ, στα ξενοδοχεία, σε εστιατόρια και πλυντήρια αυτοκινήτων, καθώς και για ειδικές προσφορές που διατίθενται από πολλούς άλλους συνεργάτες. Αυτές μπορούν να γίνουν αποδεκτές στην κεντρική οθόνη με το σύστημα πλοήγησης να οδηγεί τον πελάτη στην τοποθεσία. Στο μεταξύ, ένας γραμμικός κώδικας ή ένας κωδικός QR αποστέλλονται μέσω email στο smartphone των χρηστών, αφού αρχικά έχουν κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή.

Ένας από τους πρώτους συνεργάτες που έθεσαν τις προσφορές τους στη νέα ψηφιακή αγορά της SKODA είναι η εταιρεία πετρελαιοειδών OMV.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

“Δώρο” 2 μήνες στα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 – Ποιους αφορά;

Πάνω από 10.000 σημεία φόρτισης σε 252 Δήμους!

Ηλεκτρονικά διόδια ανάλογα με τις εκπομπές CO2 και τα χιλιόμετρα!

Advertisement