Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes-Benz X-Class που όλοι θα θέλαμε!

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Mercedes-Benz X-Class που όλοι θα θέλαμε!

ΝΕΑ

Μια Mercedes-Benz X-Class που όλοι θα θέλαμε!

ΝΕΑ

Επίσημα η Daimler ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την παραγωγή της Mercedes-Benz X-Class, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην Carlex Design, η οποία “φορτώνει” με πολλά aftermarket αξεσουάρ το γερμανικό pickup.

Advertisement
Advertisement

Δύο ειδικά πακέτα για την Mercedes-Benz X-Class έχει προς διάθεση η Carlex Design, τα οποία ονομάζει Off-Road Final Edition και Extreme Final Edition. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, τα δύο πακέτα αναβάθμισης ενισχύουν τον off-road χαρακτήρα του premium pickup, το οποίο μάλιστα εφοδιάζεται -και στις δύο περιπτώσεις- με τον V6 τετρακύλινδρο κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο.

Στη Mercedes-Benz X-Class Off-Road Final Edition συναντάμε μια κόκκινη απόχρωση με φουσκωμένα φτερά και ανθρακονημάτινα στοιχεία να έχουν βρει θέση πάνω στον προφυλακτήρα και στο εμπρός του καπό. Στην οροφή έχει τοποθετηθεί ειδικό “καπέλο” που φέρει φώτα. Από την άλλη, το Extreme Final Edition φέρει τις ίδιες αναβαθμίσεις με το προηγούμενο πακέτο, ωστόσο η ανάρτηση είναι πιο ψηλή, ώστε να περνάει με περισσότερη άνεση εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο του. Ακόμα, έρχεται σε γκρι σκούρο χρώμα. Το εσωτερικό ακολουθεί την ίδια χρωματική παλέτα, αλλά αυτό που ανεβάζει το επίπεδο της πολυτέλειας είναι οι χειροποίητες ραφές.Φυσικά, έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς το ανθρακόνημα σε ολόκληρη την καμπίνα.

Advertisement
Advertisement