Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μία Mercedes-Benz EQS σε XL έκδοση

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Mercedes-Benz EQS σε XL έκδοση

Mobility

Μία Mercedes-Benz EQS σε XL έκδοση

Mobility

H θεωρία της υπερβολής «χτυπά» για ακόμη μία φορά τα σχεδιαστικά μυαλά της X-Tomi Design, με πιο πρόσφατο θύμα την ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από την επίσημη παρουσίαση της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής ναυαρχίδας της Mercedes-Benz, που φέρει τον κωδικό EQS και ήδη οι «ανήσυχοι» ψηφιακοί σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει στην δική τους φανταστική σφαίρα μελλοντικές εκδοχές της.

Όπως αυτή που παρουσίασε το ουγγαρέζικο στούντιο της X-Tomi Design, που μας δείχνει, με την πολύτιμη βοήθεια του Photoshop, την αμιγώς οικογενειακή έκδοση της EQS, που υποθετικά θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Χωρίς βέβαια να θυσιάζονται τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας και τεχνολογικών γκάτζετ που γνωρίζουμε από την έκδοση παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Παρατηρώντας την ψηφιακή φωτογραφία της EQS Wagon, είναι ευδιάκριτες κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που συναντάμε σε μοντέλα αντίστοιχης κατηγορίας, όπως ο το επιμηκυμένο πίσω τμήμα του αμαξώματος, ώστε να προσφέρει έναν σαφώς μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, και γιατί όχι μία τρίτη σειρά καθισμάτων, και οι μπάρες οροφής.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η «πραγματική» Mercedes-Benz EQS διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τις EQS 450+ και EQS 580 4Matic. Η πρώτη διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στον πίσω άξονα και αποδίδει 333 PS, η δεύτερη δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα σε κάθε άξονα, καθώς και σύστημα τετρακίνησης. Εδώ η συνδυαστική απόδοση είναι 523 PS, ενώ δεν λείπουν οι «εκρηκτικές» επιδόσεις (0-100 km/h σε 4,3 δευτ.), με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά και στις δύο στα 210 km/h.

Πηγή: Motor1

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Mercedes-AMG C63 απεικονίζεται ψηφιακά
Mercedes EQE: Αδειάζει η κλεψύδρα για την αποκάλυψή της
Νέες επιλογές για την ηλεκτρική Mercedes EQC