Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes-AMG GT R Pro με τατουάζ

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Mercedes-AMG GT R Pro με τατουάζ

ΝΕΑ

Μια Mercedes-AMG GT R Pro με τατουάζ

ΝΕΑ

Η πιο πρόσφατη δημιουργία της Carlex Design έχει σαν βάση την εκρηκτική Mercedes-AMG GT R Pro και ονομάζεται Tattoo Edition

Advertisement
Advertisement

Είναι απόλυτα λογικό να αναρωτιέστε πως είναι δυνατό να αναβαθμίσεις μια έκδοση που ήδη αποτελεί την κορυφαία έκφραση στη γκάμα ενός μοντέλου όμως η Carlex Design δεν δίστασε να βάλει χέρι στην Mercedes-AMG GT R Pro χαρίζοντάς της ακόμα περισσότερο στυλ.

Από την πρώτη κιόλας ματιά είναι σαφές πως η έκδοση Tattoo Edition που δημιούργησε η Carlex Design είναι φτιαγμένη για να προκαλεί τις αισθήσεις. Σίγουρα οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως η πράσινη ματ απόχρωση με την οποία έχει ντυθεί η AMG GT R Pro είναι εξαιρετικά ταιριαστή. Η Carlex αναφέρει πως επέλεξε το συγκεκριμένο χρώμα σαν φόρο τιμής στις αγωνιστικές επιτυχίες της Mercedes-AMG. Η πράσινη απόχρωση μάλιστα δένει αρμονικά με τις ασημένιες σφυρήλατες ζάντες και τις ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Αν αναρωτιέστε από πού προκύπτει η ονομασία, μια ματιά στο εσωτερικό είναι ικανή να δώσει την απάντηση. Όπως και όλες οι δημιουργίες της Carlex έτσι και η AMG GT R Pro έχει προικιστεί με έναν ιδιαίτερο διάκοσμο που χαρίζει ένα μοναδικό ύφος στο σαλόνι όμως άκρως χαρακτηριστικές είναι οι επενδύσεις αλκαντάρα στα καθίσματα με μοτίβο που θυμίζει τατουάζ. Από εκεί και πέρα κυρίαρχη είναι οι παρουσία των πράσινων δερμάτινων επενδύσεων στο ταμπλό οι οποίες χαρίζουν μια οπτική συγγένεια με το εξωτερικό ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη στο μάτι είναι η χρωματική αντίθεση με μαύρες λεπτομέρειες.

Πάντως φαίνεται πως η Carlex έχει περιοριστεί μόνο στην οπτική αναβάθμιση και αν θέλετε τη γνώμη μας πολύ σωστά έχει κάνει καθώς μιλάμε για την άκρως σκληροπυρηνική έκδοση της Mercedes-AMG GT με απόλυτη εστίαση στην πίστα ένα χώρο στον οποίο η AMG έχει αποδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις ικανότητές της κυριαρχώντας απόλυτα στην σύγχρονη υβριδική εποχή της F1.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H Mercedes-AMG GT Black Series εν δράση (video)

Στην Ελλάδα η αρχική Mercedes GLA 180 Auto (τιμές)

Advertisement

Mercedes EQE SUV: Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του