Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια κλασική περίπτωση WTF… (+video)

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια κλασική περίπτωση WTF… (+video)

ΝΕΑ

Μια κλασική περίπτωση WTF… (+video)

ΝΕΑ

Η ιστορία της Zimmer Motorcars ξεκινά από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, πράγμα που σημαίνει ότι τα αυθεντικά της οχήματα, σήμερα θα μπορούσαν να θεωρηθούν πραγματικά κλασικά.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να προκαλεί το κοινό περί αισθητικής αίσθημα αλλά κάτω από την ότι να’ ναι εμφάνιση, είναι μια 5λιτρη Mustang.

Η συγκεκριμένη Zimmer Golden Spirit που βασίζεται σε μια Ford Mustang GT του 2011 και έχει βγει προς πώληση. Οι άνθρωποι της Zimmer Motorcars θεώρησαν ωραίο το να αφαιρέσουν το μπροστινό κομμάτι της Mustang και να προσθέσουν σημαντικό μήκος με μια διάταξη τόσο περίεργη που μοιάζει με κακό photoshop. Δεν είναι όμως. Το αυτοκίνητο είναι απόλυτα λειτουργικό και έχει έγκριση τύπου για κυκλοφορία στο δρόμο.

Συνεχίζοντας με το μπροστινό μέρος, που έχει ένα σωρό άχρηστες επεμβάσεις πανω του προκειμένου να μοιάζει με κάτι άλλο, αξίζει να παρατηρήσει κανείς τις ψεύτικες ρεζέρβες που είναι αναρτημένες ανάμεσα στις πόρτες και τους θόλους των τροχών. Οι τροχοί του αυτοκινήτου μπορεί να φαίνονται μικροί αλλά είναι στην πραγματικότητα ζάντες 18 ιντσών με ελαστικά της Michelin.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία μπορεί να έκανε στην κυριολεξία ότι τρελό ερχόταν στο μυαλό των ανθρώπων της, συνεχίζοντας και στο εσωτερικό με τις κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, κάτω από το εμπρός καπό όμως διατήρησε τον V8 κινητήρας της Mustang που αποδίδει 418 ίππους και 529 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων και το αποτέλεσμα είναι χάρη και στο τεράστιο μεταξόνιο του αυτοκινήτου, να «έρχονται» αβίαστα και με αρχοντικό τρόπο, τα donuts και οι πλαγιολισθήσεις.

Advertisement

Στην πραγματικότητα, έτσι όπως φαίνεται και στο video, όταν το αυτοκίνητο «καίει» τα λάστιχά του και εξαφανίζεται μέσα στο λευκό καπνό, είναι πιο όμορφο από το να το βλέπεις ολόκληρο. Είναι από τις περιπτώσεις που μόνο από νοσηρή περιέργεια θέλουμε να μάθουμε αν θα πουληθεί και ποιος είναι αυτός ο τύπος που θα το αγοράσει γοητευμένος από τα θέλγητρά του…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Αναβάθμιση για την Mustang Mach-E
Η τετράθυρη Ford Mustang θα μπορούσε να είναι έτσι
Το Tesla Semi Truck μπαίνει(;) σε διαδικασία παραγωγής

 

 

Advertisement