Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Integrale σαν καινούργια! Πόσα λέτε να πιάσει; (+video)

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Integrale σαν καινούργια! Πόσα λέτε να πιάσει; (+video)

ΝΕΑ

Μια Integrale σαν καινούργια! Πόσα λέτε να πιάσει; (+video)

ΝΕΑ

Είναι μια Delta Integrale Martini 5 Evoluzione που έχει στο κοντέρ της μόλις 168 χιλιόμετρα και τώρα πωλείται για κάποιον που θέλει ένα άθικτο δείγμα του πλέον θρυλικού μοντέλου της Lancia.

Advertisement
Advertisement

Δύσκολα θα βρεθεί κάτι καλύτερο σε κατάσταση για κάποιον που θέλει να έχει στο γκαράζ του το πλέον εμβληματικό homologation special μοντέλο του WRC.

Το συγκεκριμένο που πωλείται με τη διαδικασία που παραπέμπει σε δημοπρασία, μέσω της ιστοσελίδας bringatrailer.com, είναι το νούμερο #69 από τα 400 Martini 5 Evoluzione που κατασκευάστηκαν το 1992. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στο υπόγειο μιας αντιπροσωπείας στην Ιταλία, πριν αγοραστεί από τον σημερινό του κάτοχο το 2018. Φυσικά, το πλέον εντυπωσιακό του στοιχείο, είναι πως έχει γράψει στο κοντέρ του μόλις 168 χιλιόμετρα.

Είναι όλο όπως βγήκε από τη γραμμή παραγωγής και υπογραμμίζεται τόσο η απόχρωση του λευκού με τις ρίγες της Evoluzione 5 έκδοσης του μοντέλου, όσο και η ύπαρξη των λευκών ζαντών αλουμινίου της Speedline με διάμετρο 15 ιντσών. Στην καμπίνα τα καθίσματα είναι μαύρα με κόκκινες ραφές της Recaro, ενώ πρώτης τοποθέτησης είναι μέχρι και το ραδιοκασετόφωνο της Clarion.

Advertisement
Advertisement

Περιποιημένο είναι και το μηχανικό σύνολο του αυτοκινήτου, που παρά την ακινησία, ο ιδιοκτήτης το κρατούσε πάντα «ετοιμοπόλεμο». Το 2020 ήταν η τελευταία φορά που έκανε «μεγάλο service» με αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού, έως και αλλαγή ψυκτικού υγρού στο κύκλωμα του κινητήρα.

Advertisement

Έχουμε δει και στο παρελθόν τιμές για σπάνιες Lancia Delta Integrale που ξεπερνούσαν κάθε προσδοκία αλλά εδώ, έχουμε να κάνουμε με κάτι πραγματικά μοναδικό- μια και δεν πρέπει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τόσο λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Μέχρι στιγμής και λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της πώλησης, η υψηλότερη προσφορά που καταγράφεται ως έγκυρη, είναι αυτή που φτάνει τις 192.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lancia Delta: Η τελευταία των πρωταθλητών (+video)
Lancia Coupe Fulvia HF: Όταν οι αγώνες ράλι απέκτησαν στιλ
WRC: Το Ράλι Σουηδίας για ακόμα 2 χρόνια στο ημερολόγιο (+video)

 

Advertisement