Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Ford Mustang σε αργό και βασανιστικό θάνατο… (Video)

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Ford Mustang σε αργό και βασανιστικό θάνατο… (Video)

ΝΕΑ

Μία Ford Mustang σε αργό και βασανιστικό θάνατο… (Video)

ΝΕΑ

To ηφαίστειο Kilauea είναι ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο με την δραστηριότητά του να χαρακτηρίζεται πέρα από επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί είναι και ένα από τα πιο… άκαρδα στον κόσμο αφού δεν λυπήθηκε ούτε την Ford Mustang που βρήκε στον διάβα του. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η λάβα που βγαίνει από το ηφαίστειο Kilauea στο νησί Hawaiʻi του γνωστού συμπλέγματος των Ηνωμένων Πολιτειών φτάνει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την πηγή. Η πολιτεία της Hawaii έχει διατάξει εκκενώσεις σε πολλές περιοχές γύρω του τον τελευταίο καιρό καθότι παρουσιάζει πιο έντονη δραστηριότητα από το συνηθισμένο, η οποία είναι και ιδιαίτερα απρόβλεπτη. Αρκετοί κάτοικοι λοιπόν του νησιού μάλλον έφυγαν από τα σπίτια τους άρον άρον στην προσπάθειά τους να σωθούν ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών. Κάποιος από αυτούς τους κατοίκους φαίνεται πως άφησε πίσω του μία Ford Mustang πιστεύοντας ότι η λάβα δεν θα φτάσει λογικά μέχρι το σπίτι του.

Η λάβα φυσικά τον διέψευσε καθώς όχι μόνο προχώρησε περισσότερο από όσο υπολόγιζε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αλλά το καταβρόχθισε κιόλας, προς… παραδειγματισμό ίσως. Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί η καημένη η Mustang έχει αρχίσει να τυλίγεται στις φλόγες πριν ακόμη την αγγίζει η καυτή λάβα που μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 1.250 βαθμούς Κελσίου στο νησί Hawaiʻi λόγω της ιδιαίτερης σύστασής της.

Η συνέχεια στις οθόνες σας.

Advertisement
Advertisement