Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Ferrari Roma για Κινέζους με υγραντήρα και σετ τσαγιού!

Ελλάδα 8:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Ferrari Roma για Κινέζους με υγραντήρα και σετ τσαγιού!

ΝΕΑ

Μια Ferrari Roma για Κινέζους με υγραντήρα και σετ τσαγιού!

ΝΕΑ

H διάσημη Κινέζα σχεδιάστρια Jiang Qiong’er, συνέβαλε στη διαμόρφωση της ασημί Ferrari Roma με την κόκκινη φαρδιά ρίγα, προκειμένου να παραπέμπει σε… έπιπλο της δυναστείας των Ming.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari γιορτάζει τα 30 χρόνια πωλήσεων των μοντέλων της στην ηπειρωτική Κίνα με μια νέα μοναδική δημιουργία.

Η πολύ ιδιαίτερη αυτή Roma κατασκευάστηκε μέσω του προγράμματος Tailor Made της μάρκας και τη βοήθεια της 46χρονης Κινέζας σχεδιάστριας Jiang Qiong’er. Η βαφή του αυτοκινήτου είναι Sanusilver Matte (ασημί ματ) με ρίγες και όχι μόνο, σε Rosso Magma Glossy– το χρώμα που διακρίνουμε πάνω στην κεντρική ρίγα που διατρέχει το αμάξωμα. Το κόκκινο επιλέχθηκε ως φόρος τιμής στα παραδοσιακά κινέζικα έπιπλα της δυναστείας Ming.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό είναι φινιρισμένο σε κόκκινο χρώμα με ασημί ρίγες, για να κάνει αντίθεση με το αμάξωμα, με διαθέτει μια χρυσή πλάκα με το κινέζικο σύμβολο για το 30. Αυτή η πλάκα με το σύμβολο, βρίσκεται και στη θήκη του κλειδιού της Roma. Επιπλέον, η Jiang Qiong’er έχει σχεδιάσει μια αποκλειστική συλλογή προϊόντων που συνοδεύουν το αυτοκίνητο.

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει ένα σπρέι για αρωματικό χώρου, με αρώματα για κάθε εποχή, έναν υγραντήρα για τη μεταφορά πούρων από έβενο, καθώς και ένα σετ τσαγιού. Όλα τα κομμάτια της συλλογής, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη Ferrari Roma και να μεταφέρονται με ασφάλεια, αφού υπάρχει για κάθε ένα από αυτά, ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην καμπίνα και στο πορτ μπαγκάζ.

Σίγουρα δεν είναι τα συνηθισμένα κομμάτια εξοπλισμού που έχουμε δει πολλές φορές σε μοντέλα της Ferrari όπως το συγκεκριμένο που έχει τον turbo V8 με τους 620 ίππους και φτάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα μόλις σε 3,4 δευτερόλεπτα. Εδώ που τα λέμε, για όλους εμάς, είναι μια (ακόμα) απλή καταγραφή εξτραβαγκάντζας, που απευθύνεται –στην προκειμένη περίπτωση- σε έναν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του Volkswagen ID. Buzz στην Ελλάδα
Απίστευτο: Πολιτεία των ΗΠΑ θέλει να απαγορεύσει τα ηλεκτρικά!
H Α. Μακρής Α.Ε. δεν είναι επίσημος επισκευαστής των VW και Audi

Advertisement