Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια εξωφρενική Ε30 σε μια εξωφρενική τιμή!

Ελλάδα 15:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια εξωφρενική Ε30 σε μια εξωφρενική τιμή!

ΝΕΑ

Μια εξωφρενική Ε30 σε μια εξωφρενική τιμή!

ΝΕΑ

Με την απόλυτη μετατροπή, η συγκεκριμένη Ε30 της BMW έχει κάτω από το εμπρός καπό της ένα V8 σύνολο 5,7 λίτρων που θα πρέπει να είναι αρκετός για να driftάρει το αυτοκίνητο ακόμα και παρκαρισμένο.

Advertisement
Advertisement

Η γενιά E30 της Σειράς 3 είναι πολύ αγαπητή στις τάξεις των φίλων –φανατικών και μη- της BMW αλλά σε αυτή εδώ τη συγκεκριμένη που πωλείται αυτή την περίοδο, τα πράγματα σε επίπεδο αναβάθμισης έχουν πραγματικά ξεφύγει.

Αφού ξεκίνησε να υπηρετεί τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της η συγκεκριμένη E30 ως μια τυπική 325i κάποια στιγμή άλλαξε χέρια και ο νέος της ιδιοκτήτης την ήθελε για αγώνες dragster. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία και δεν έχουν πολύ σημασία, μέχρι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που έχουμε μπροστά μας. Το αυτοκίνητο που έχει μετατραπεί σε αγωνιστικό αλλά με διατήρηση της άδειας κυκλοφορίας για τους δημόσιους δρόμους (όπως ισχυρίζεται ο κάτοχος), έχει κάτω από το εμπρός καπό ένα V8 κινητήρα 5,7 λίτρων της Chevrolet. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με ένα 4άρι κιβώτιο ταχυτήτων Borg Wagner Super T-10.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την καταχώριση στο eBay, το γερμανικό μοντέλο διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Koni, ενισχυμένα πίσω φρένα, σύστημα ανάφλεξης MSD, ένα Hurst shifter, και για τους αγώνες χρησιμοποιεί ένα ζεύγος ελαστικών της Mickey Thompson. Στην αγγελία για την πώλησή του, δεν αναφέρεται τι χρόνο κάνει για τα 400 μέτρα αλλά προφανώς και δεν αμφιβάλλει κανείς για το αν είναι γρήγορο το αυτοκίνητο ή όχι. Στην πραγματικότητα, δεν είναι δύσκολο να βρεις μια «3άρα» BMW E30 και μάλιστα αρκετά φτηνά. Η συγκεκριμένη όμως απευθύνεται σε κάποιον που θέλει κάτι συγκεκριμένο και μπορεί να το αποκτήσει έτοιμο, με τιμή που ξεπερνά τις 36.000 ευρώ, μια και μιλάμε για ένα πραγματικά ιδιαίτερο κομμάτι.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι η νέα Σειρά 5

Δοκιμή: BMW 330e Plug In Hybrid με 292 ίππους

Με σπορ προδιαγραφές η νέα BMW 128ti

Advertisement