Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια εξαιρετική «πρόβλεψη» για το νέο Ford F-150 Raptor

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια εξαιρετική «πρόβλεψη» για το νέο Ford F-150 Raptor

ΝΕΑ

Μια εξαιρετική «πρόβλεψη» για το νέο Ford F-150 Raptor

ΝΕΑ

Η ώρα για την αποκάλυψη της νέας γενιάς του F150 πλησιάζει και οι φίλοι της Ford ήδη «ονειρεύονται» την έκδοση Raptor, με αρκετή επιτυχία μάλιστα σε ότι αφορά το αισθητικό κομμάτι.

Advertisement
Advertisement

Ο καλλιτέχνης αυτή τη φορά, υπογράφει ως «Mo Aoun» και στα σχέδιά του, φαίνεται πως θα μπορούσε να είναι η νέα Raptor έκδοχή του F 150 που έχει προγραμματιστεί για αποκαλυπτήρια το ερχόμενο Φθινόπωρο. Από πρόσφατες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες της τελευταίας γενιάς Ford F-150, προκύπτει πως ο σχεδιασμός του αμαξώματος δεν θα είναι δραματικά διαφορετικός από το τρέχον μοντέλο. Κατά συνέπεια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν μερικές αλλαγές στο στυλ της έκδοσης Raptor.

Advertisement
Advertisement

Εκεί ακριβώς εστίασε και ο εμπνευστής του συγκεκριμένου σχεδίου που έχουμε εδώ και εντυπωσιάζει με την ειδικά διαμορφωμένη ματ μαύρη μάσκα που είναι πιο κάθετη και προσδίδει περισσότερο δυναμισμό από αυτή που χρησιμοποιείται σήμερα. Επιπλέον, οι μεγάλοι προβολείς του Raptor που κυκλοφορεί, έχουν αντικατασταθεί από ένα ζευγάρι μικρών αλλά εξίσου εντυπωσιακών φωτιστικών σωμάτων. Κοιτώντας από το πλάι, η προσοχή που έχει δοθεί από τον σχεδιαστή στις αναλογίες του αυτοκινήτου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Τόσο, που τα renders που κυκλοφόρησε ο Mo Aoun θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης για το σχεδιαστικό τμήμα της Ford.