Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια εντυπωσιακή αναβίωση της πιο δημοφιλούς Mercedes

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια εντυπωσιακή αναβίωση της πιο δημοφιλούς Mercedes

ΝΕΑ

Μια εντυπωσιακή αναβίωση της πιο δημοφιλούς Mercedes

ΝΕΑ

Mercedes-Benz έχει τραβήξει έναν πολύ διαφορετικό δρόμο όσον αφορά τα ηλεκτρικά της μοντέλα EQ αλλά εδώ έχουμε μια πολύ ωραία φαντασίωση που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα ψηφιακό σκίτσο που θα μπορούσε να ανήκει στα πραγματικά σχέδια της Mercedes μια και φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το μοντέλο με το οποίο η εταιρεία έγινε διάσημη.

Τα W114 και W115 είναι ένα από τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα μοντέλα Mercedes-Benz που κατασκευάστηκαν ποτέ, με σχεδόν δύο εκατομμύρια να έχουν παραχθεί κατά τη διάρκεια της οκταετούς διάρκειας ζωής του. Η W114 είναι το μοντέλο που έβαλε τη Mercedes στο στόχαστρο πολλών στο παρελθόν της εταιρείας, κερδίζοντας πόντους δημοτικότητας  για λογαριασμό της Γερμανικής εταιρείας, η οποία με αυτό το μοντέλο «έχτισε» σε πολύ μεγάλο ποσοστό το όνομά της και την φήμη της, με τη μνημειώδη αξιοπιστία να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο στις αναφορές για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση των W114 και W115 έγινε πιθανώς ακόμη πιο αναγνωρίσιμη χάρη στην προφανή ομοιότητά της με τη Mercedes-Benz 600 “Pullman”, μια λιμουζίνα που χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμοποιείται ακόμα) από διασημότητες. Κατά πάσα πιθανότητα η πρόταση αυτή θα μπορούσε να είναι αυτό που η Mercedes θα χρησιμοποιούσε για την EQS– η ναυαρχίδα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γκάμας της. Ο δημιουργός του ψηφιακού αυτού σκίτσου, το παρουσίασε στον λογαριασμό “lars_o_saeltzer” στο Instagram και η αλήθεια είναι πως κέρδισε πολλούς ακόλουθους, μια και η πρότασή του κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη και καλαίσθητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το νέο Mercedes Citan
Δοκιμή: Mercedes-AMG A 45 S vs Tesla Model 3 Long Range
Πόσο πωλείται η Mercedes 300 SEL 6.3 του Steve McQueen;

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement