Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια BMW 1M Coupe του 2011 πραγματική ευκαιρία

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια BMW 1M Coupe του 2011 πραγματική ευκαιρία

ΝΕΑ

Μια BMW 1M Coupe του 2011 πραγματική ευκαιρία

ΝΕΑ

Είναι ένα από τα πλέον διασκεδαστικά μοντέλα που βγήκαν ποτέ με τα σήματα της «Μ» από τη BMW και διατίθεται σε πολύ καλή κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Όταν κυκλοφόρησε, η BMW 1M θεωρήθηκε λίγο περίεργη για τη γκάμα των μοντέλων της BMW.

Έμεινε στην αγορά σχεδόν μια δεκαετία και μέσα σε αυτό το διάστημα, η 1M έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον επιθυμητά μοντέλα Μ που έχουν παραχθεί ποτέ από τη γερμανική μάρκα, με μεγάλη ζήτηση μεταξύ των ενθουσιωδών φίλων των αυτοκινήτων του είδους. Το που βλέπετε βρίσκεται επί του παρόντος στο Φοίνιξ της Μέριλαντ και δημοπρατείται από το Bring A Trailer. Όπως αποκαλύπτουν οι συνοδευτικές πληροφορίες, το λευκό χρώμα συμπληρώνεται από ένα σύνολο ασημένιων τροχών 19 ιντσών με ελαστικά Hankook Ventus Evo2, 245/35 μπροστά και 265/35 πίσω. Η καμπίνα διαθέτει επένδυση δερμάτινη σε μαύρο χρώμα με ραφές πορτοκαλί και Alcantara στο ταμπλό, τα πάνελ των θυρών, το χειρόφρενο, τον επιλογέα των ταχυτήτων και τον πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Ενώ είναι η πιο προσανατολισμένη στην απόδοση παραλλαγή της Σειράς 1, το αυτοκίνητο περιλαμβάνει επίσης μερικές ωραία στοιχεία άνεσης όπως τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα, το GPS, ο αυτόματος κλιματισμός, cruise control, ηχοσύστημα της Harman-Kardon και άλλα. Ο twin-turbo 3λιτρος 6κύλινδρος σε σειρά N54, αποδίδει 335 ίππους και συνεργάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Το αυτοκίνητο πωλείται με όλα του τα εργοστασιακά έγγραφα μαζί με αρχείo σέρβις, δύο κλειδιά και κάλυμμα της BMW. Μεγάλο πλεονέκτημα για όσους ενδιαφέρονται, είναι και το ότι έχει σημειώσει μέχρι στιγμής, μόλις 22.530 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

«Παρέλαση» με Lamborghini, Mercedes και Porsche ενάντια στον… κορωνοϊό!

Advertisement

BMW M8 Competition vs Porsche 911 Turbo S

Δοκιμή: BMW X2 M35i

 

Advertisement