Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Bentley με καρότσα! (+video)

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Bentley με καρότσα! (+video)

ΝΕΑ

Μία Bentley με καρότσα! (+video)

ΝΕΑ

Όπως λένε, ο θάνατος και οι φόροι είναι τα μόνα σίγουρα σε αυτόν τον κόσμο. Λοιπόν, μπορείτε να προσθέσετε επίσης και ότι η Bentley δεν θα κατασκευάζει ποτέ pick up.

Advertisement
Advertisement

Ή μήπως θα το κάνει τελικά; Λοιπόν, έχουν στη γκάμα τους ένα πολυτελές και ακριβό SUV, την Bentayga, γιατί λοιπόν να μην αποκτήσουν και ένα ιδιαίτερο pick up, με έμφαση που αλλού, στη δύναμη.

Αν θέλετε ένα βρετανικό όχημα κύρους που να μπορεί να μεταφέρει πολλά πράγματα στο πίσω μέρος του, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το βρείτε ποτέ, με φωτεινή εξαίρεση βέβαια αυτό που βλέπετε μπροστά σας…

Πρόκειται για μια ειδική μετατροπή της Flying Spur, ευγενική προσφορά της DC Customs στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν δυσκολεύεστε να το χωνέψετε, σκεφτείτε απλώς ένα βρετανικό El Camino – πιο πολυτελές και πιο μοντέρνο από το pickup της Chevrolet από τη δεκαετία του ’60.

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας τις εικόνες που δημοσίευσε η DC Customs στο Instagram, η μετατροπή της Flying Spur με το παρατσούκλι Decadence δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Μεγάλο μέρος αυτού του εγχειρήματος προέρχεται από το υπέροχο αμάξωμα της γνωστής μας Bentley. Το εμπρός τμήμα προέρχεται αυτούσιο από το πολυτελές sedan πρώτης γενιάς και μοιάζει ουσιαστικά ανέγγιχτο, αλλά η σκληρή δουλειά της εταιρείας βελτιώσεων ξεκίνησε από την κολόνα Β μέχρι πίσω.

Για να διατηρηθούν καλαίσθητες οι γραμμές του αυτοκινήτου, η DC Customs πρόσθεσε μια καρότσα με ξύλινη επένδυση, η οποία βέβαια όπως αναμενόταν υιοθετεί ντουλάπια και συρτάρια για μεγιστοποίηση της χρηστικότητας.

Advertisement

Η DC Customs δεν αποκάλυψε πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη κατασκευή, αλλά ανέφερε πως αυτό το σπάνιο κομμάτι βρίσκεται ήδη στα χέρια του πλούσιου ιδιοκτήτη του. Η εταιρεία το θεωρεί ως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της μέχρι σήμερα.

Εάν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό τον τύπο μετατροπής, ίσως θελήσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία. Προβαίνει επίσης σε διάφορες τροποποιήσεις και προσαρμοσμένες κατασκευές, που ελπίζουμε να είναι εξίσου πονηρές με αυτό το pickup Flying Spur. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

Advertisement

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DC Customs (@dccustoms_uk)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bentley «ξεφεύγει» με ζάντες 22 ιντσών από ανθρακόνημα στη Bentayga
Συνεργασία της Bentley με την ποτοποιία Macallan
Αυτή είναι η δεύτερη υβριδική Bentley και η πιο γρήγορη