Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Alfa Romeo Giulia εμπνευσμένη από τα ’60s

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Alfa Romeo Giulia εμπνευσμένη από τα ’60s

ΝΕΑ

Μια Alfa Romeo Giulia εμπνευσμένη από τα ’60s

ΝΕΑ

Οι σχεδιαστές ήδη ονειρεύονται την επόμενη γενιά των Alfa Romeο και δεν διστάζουν να μας τις δείξουν.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές της Alfa Romeo ήδη έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν την επόμενη γενιά της Giulia η οποία βάση της φημολογίας που κυκλοφορεί θα είναι εμπνευσμένη από παλαιότερα μοντέλα της ιταλικής μάρκας. Αυτό, όπως είναι λογικό, έχει εξάψει ήδη τη φαντασία των δημιουργών οι οποίοι δεν έχασαν χρόνο και μας έδειξαν πως φαντάζονται ότι θα είναι η μελλοντική Giulia.

Ο σχεδιαστής Sugar Chow άνοιξε το δρόμο παρουσιάζοντας μια wagon έκδοση της Giulia η οποία έχει έντονες επιρροές από την Giulia Sprint GT της δεκαετίας του 1960. Παράλληλα, το σχέδιο δανείζεται πολλά στοιχεία από την Tonale πετυχαίνοντας ένα άκρως ελκυστικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα στο εμπρός μέρος, αλλά και όλο το πίσω μέρος θυμίζουν έντονα Tonale, ωστόσο τα πλευρικά του αυτοκινήτου είναι ανανεωμένα. Οι επιφάνειες είναι μεγάλες και καθαρές, κάτι που σχεδιαστικά είχαμε ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια, ενώ το σχέδιο στα παράθυρα είναι εντελώς καινούρια, δημιουργία του σχεδιαστή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sugarchow (@sugardesign_1)

Advertisement

Οι πίσω πόρτες έχουν κρυμμένο το χερούλι στο πίσω μέρος του παραθύρου και δίνουν μια αίσθηση δίπορτου αυτοκινήτου, ενώ οι τροχοί είναι οι κλασικοί της Alfa Romeo που προσθέτουν σπορ και premium χαρακτηριστικά στην Giulia. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι έχουμε φρέσκες ιδέες για τη νέα Giulia, το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουμε την τελική μορφή του αυτοκινήτου πριν από το 2026.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο teaser για το supercar της Alfa Romeo (+video)
Γιατί οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio δεν γίνονται υβριδικές;
Μια νέα Alfa Romeo MiTo μπορεί να είναι έτσι