Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία ακόμα ανατριχιαστική εικόνα σε Ελληνικό δρόμο…

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία ακόμα ανατριχιαστική εικόνα σε Ελληνικό δρόμο…

ΝΕΑ

Μία ακόμα ανατριχιαστική εικόνα σε Ελληνικό δρόμο…

ΝΕΑ

Τέτοιες εικόνες είναι σύνηθες φαινόμενο στους δρόμους της Αττικής. Με λίγα λόγια όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν κάνει κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Κατόπιν… εορτής όλοι ξέρουμε να λέμε πολλά γιατί τα… ξέρουμε όλα. Ωστόσο η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μειωθούν τα ατυχήματα στο δρόμο, ακόμα και τα δυστύχημα.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ όλοι γνωρίζουν, οι υπεύθυνοι δεν κάνουν τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην περίπτωση που συμβεί κάτι, όλοι βγαίνουν, έχουν από μία δικαιολογία και φυσικά πάντα φταίνε οι άλλοι αλλά ποτέ εμείς!

Αδιανόητο λοιπόν στις μέρες μας (2023 έχουμε) να κινούμαστε σε δρόμους της Πρωτεύουσας και να συναντούμε οχήματα που είναι φορτωμένα άκρως επικίνδυνα όπως αυτό στην φωτογραφία που απαθανάτισε ο φακός του Newsauto. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει και αυτός που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το αυτοκίνητο, πως αυτό το οποίο βλέπει είναι επικίνδυνο. Από τον τρόπο που ο ιδιοκτήτης του το έχει φορτώσει μέχρι την κατάσταση που βρίσκεται για να μπορεί να κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο!

Αληθινή… φωτογραφία από δρόμο της Αθήνας. Άραγε υπήρχε περίπτωση αντίστοιχη να βλέπαμε σε Γερμανία,Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία ή αλλού στην Ευρώπη;

Ελεύθερα στο δρόμο…

Advertisement
Advertisement

Αναρωτιόμαστε άραγε πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορεί το συγκεκριμένο χωρίς να το έχει σταματήσει η Τροχαία ή ακόμα και η αστυνομία;

Πρόσφατα ο Γιώργος Ανδρής σε ρεπορτάζ που είχε κάνει στο Newsauto, αποκάλυψε πως σε 1,8 εκατομμύρια ελέγχους ΚΤΕΟ είχανε κοπεί μόλις 27 ΙΧ.

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα Jeep Renegade και Compass με νέες ειδικές εκδόσεις
Έτσι παίρνουν άδεια οι τεχνίτες ηλεκτρικών ΙΧ, υδρογόνου ή βιοκαυσίμων
ΣΟΚ για τους οδηγούς παλαιών αυτοκινήτων!

Advertisement