Μετρό: Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο
ΝΕΑ
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, που δημιούργησε ταλαιπωρία και καθυστερήσεις, σε περίοδο τουριστικής αιχμής.
Στο τμήμα Χαλάνδρι-Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιούνταν η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό, ωστόσο η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά τις 09:00.
WHAT CAR
Η κίνηση διεξάγεται πλέον σε ολόκληρη τη Γραμμή, καθώς εξυπηρετούνται και τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο.
Η αναστάτωση προκλήθηκε από τεχνική βλάβη σε συρμό, στην αποβάθρα του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντία, όταν άρχισαν να εκλύονται καπνοί. Δεν υπήρξε τραυματισμός και χάρη στις ενέργειες των ανθρώπων της ΣΤΑ.ΣΥ, ο συρμός εκκενώθηκε χωρίς προβλήματα.
Αποτέλεσμα ήταν προσωρινά να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο, γεγονός πάντως που δημιούργησε μεγάλες καθυστερήσεις και αρκετή ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, στην περίοδο αιχμής της τουριστικής κίνησης.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις