Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεταχειρισμένη, από Σέρβο έμπορο, η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεταχειρισμένη, από Σέρβο έμπορο, η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

ΝΕΑ

Μεταχειρισμένη, από Σέρβο έμπορο, η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

ΝΕΑ

Ο Σέρβος έμπορος Ντανιέλ, μιλώντας στο protothema.gr, ξεκαθαρίζει ότι, από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα – «Ήταν σχεδόν καινούργιο και είχε διανύσει μόλις 1.000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη» λέει χαρακτηριστικά…

Advertisement
Advertisement

 

Ήταν καλός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού. Συζητούσαν μεταξύ τους το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην εισαγωγή πολυτελών αυτοκινήτων σε υποψήφιους Έλληνες και ξένους αγοραστές. Ο Σέρβος έμπορος και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες μάντρες με super cars στη Γερμανία, ονόματι Ντανιέλ, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να παράσχει στις αστυνομικές Αρχές πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με την παραχώρηση της Ferrari 488 Pista στον άτυχο Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Ο Ντανιέλ, μιλώντας στο protothema.gr, ξεκαθαρίζει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα.  «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη» εξηγεί χαρακτηριστικά.

Ο Σέρβος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εμπόρους dream car στη Γερμανία και ο χώρος της έκθεσης που διαθέτει βρίσκεται στη πόλη Uhingen. Στο πελατολόγιό του βρίσκονται γνωστοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, επαφές που απέκτησε μέσα από τη φιλική σχέση που ανέπτυξε με τον κομμωτή της Μπάγερν Μονάχου. Του είχε βελτιώσει ένα Mercedes CLS AMG και από τότε το όνομα του Ντανιέλ καταχωρήθηκε στις ατζέντες όλων των top class ποδοσφαιριστών.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο ότι η Μπάγερν που έχει σύμβαση με την AUDI πρώτα δίνει τα οχήματα που προορίζονται για τους ποδοσφαιριστές της, στον Ντανιέλ, προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες βελτιώσεις και μετά τα παραδίδει στους κατόχους τους. Ένας από τους πιο πιστούς του πελάτες είναι και ο Φρανκ Ριμπερί.

Φωτογραφίες από τη μάντρα του Σέρβου εμπόρου

antiprosopia2
antiprosopia

 

Advertisement

Περισσότερα στο protothema.gr

 

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο ήταν το αυτοκίνητο του Τζωρτζη Μονογυιού; (+video)
Ferrari, Porsche, Lamborghini κλπ: Ανεκπαίδευτοι με… όπλα στα χέρια
Σοκαριστικό τροχαίο με Ferrari – Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Μονογυιού (+video)