Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά το τρακάρισμα κατέληξε σε εστιατόριο (+video)

Ελλάδα 16:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετά το τρακάρισμα κατέληξε σε εστιατόριο (+video)

ΝΕΑ

Μετά το τρακάρισμα κατέληξε σε εστιατόριο (+video)

ΝΕΑ

Το ευτύχημα είναι πως δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί από το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας που είχε το μαγαζί και φαίνεται ιδιαίτερα δραματικό.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην το πιστεύει κανείς βλέποντας το video αλλά από το περιστατικό αυτό καταγράφτηκαν μόνο ελαφρά τραύματα σε δύο από τους εμπλεκόμενους.

Αυτό που βλέπουμε στο video, είναι στην ουσία η κατάληξη του περιστατικού που ξεκίνησε από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σε παρακείμενο δρόμο. Ένα Toyota και ένα Audi ήταν τα αυτοκίνητα από τα οποία ξεκίνησε η καταστροφή, η οποία ευτυχώς στην πραγματικότητα αφορά μόνο υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του Toyota ένιωσε κάποια αδιαθεσία και αποτέλεσμα αυτής, ήταν να συγκρουστεί με το Audi στο οποίο επέβαιναν δύο ενήλικοι και ένα παιδί. Μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση, το Toyota «πέταξε» πάνω από το πρανές στο πλάι του δρόμου και έπεσε στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον περίβολο ενός εστιατορίου. Η ώρα μάλιστα ήταν αιχμής για την κίνηση στο κατάστημα και αυτό είναι που κάνει τους πάντες να μιλούν για θαύμα που δεν υπήρξε κάποια χειρότερη εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

Μετά από κάποιες ζημιές στα παρκαρισμένα, το Toyota έπεσε με δύναμη στον τοίχο του καταστήματος, σε σημείο που υπήρχαν τραπέζια για την εξυπηρέτηση των πελατών, χωρίς όμως –ευτυχώς και πάλι- να πέσει πάνω σε κάποιο από αυτά που είχαν κόσμο. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 16 Αυγούστου περίπου στη 1:00 μ.μ. τοπική ώρα στο South Brunswick του New Jersey. Ως τραυματίες από το περιστατικό, αναφέρθηκαν τόσο ο οδηγός του Toyota, όσο και το ανήλικο που βρισκόταν μέσα στο Audi, το οποίο μεταφέρθηκε άμεσα σε παρακείμενο κέντρο υγείας για τα περεταίρω.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Renault Captur PHEV: Αρίστευσε σε crash test (video)
Audi RS e-tron GT για τους παιχταράδες της Μπάγερν Μονάχου (+video)
Επίσημο: Aston Martin Valkyrie Spider

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement