Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά από… 35 χρόνια έριξαν νέα άσφαλτο στην οδο Πειραιώς

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετά από… 35 χρόνια έριξαν νέα άσφαλτο στην οδο Πειραιώς

ΝΕΑ

Μετά από… 35 χρόνια έριξαν νέα άσφαλτο στην οδο Πειραιώς

ΝΕΑ

Τα έργα στην οδό Πειραιώς έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν σε περίπου ένα μήνα. Όσοι την χρησιμοποιούσαν συχνά γνωρίζουν σε πόσο άσχημη κατάσταση ήταν η άσφαλτος…

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται κάτι αλλάζει σιγά, σιγά στους δρόμους της Αθήνας, οι οποίοι είναι γνωστό ότι βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι λακκούβες και η άσφαλτος δημιουργούν προβλήματα στους οδηγούς, καταστρέφουν οχήματα, ενώ ευθύνονται πολλές φορές και για πολλά ατυχήματα.

Πριν από λίγες ημέρες και όπως διαβάσατε σε σχετικό άρθρο του Newsauto, είδαμε πως η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε να τοποθετεί νέες πινακίδες κυκλοφορίας τεχνολογίας matrix με σκοπό να μεγιστοποιήσει την ασφάλεια των πολιτών και κυρίως των οδηγών.

Μετά από… 35 χρόνια!

Αυτή τη φορά σειρά είχε η οδός Πειραιώς, ένας από τους δρόμους με μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση ο οποία ασφαλτοστρώνεται σε όλο της το μήκος.

Advertisement
Advertisement

Όσο και αν ακούγεται περίεργο η ασφαλτόστρωση έγινε μετά από 35 χρόνια (σε όλο το δρόμο και όχι μόνο μπαλώματα) κι ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό αλλά και ποια ήταν… η μοίρα των οδηγών σε καθημερινή βάση.

Πότε θα ολοκληρωθεί το έργο;

Συγκεκριμένα οι εργασίες έχουν ξεκινήσει στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της πλατείας Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα ενώ θα γίνει χωρίς διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Ομόνοια μέχρι τον Πειραιά.

Να σημειώσουμε πως η οδός Πειραιώς είναι ένας από τους πιο κεντρικούς αλλά και ιστορικούς δρόμους της Αττικής καθώς συνδέει το κέντρο της Αθήνας με τον Πειραιά.