Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο έτος η ανανέωση του Kia Proceed

Ελλάδα 10:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο έτος η ανανέωση του Kia Proceed

ΝΕΑ

Μέσα στο έτος η ανανέωση του Kia Proceed

ΝΕΑ

Το ProCeed κυκλοφόρησε σχεδόν πριν τρία χρόνια αλλά η Kia ετοιμάζει ήδη μια περιορισμένη μεν αλλά αισθητή ανανέωση για το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Με τις διαφορές της ανανεωμένης έκδοσης να αφορούν τα δύο άκρα του αμαξώματος, είναι εύκολο να συμπεράνουμε πως η ανανέωση του Kia ProCeed θα είναι περιορισμένη.

Το αυτοκίνητο εθεάθη κατά τη διάρκεια των δοκιμών του με αρκετό καμουφλάζ, αφήνοντας όμως λίγα στη φαντασία ως προς τα στοιχεία που θα αλλάξουν στην εμφάνισή του. Συνεπώς, σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί και το βλέπουμε στις φωτογραφίες, περιμένουμε να δούμε τη μάσκα εμπρός να έχει πιο ευδιάκριτο πλαίσιο και να πλαισιώνεται από νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα και διαφοροποιημένα LED φώτα ημέρας. Στις αλλαγές που ξεχωρίζουν παρά το καμουφλάζ, είναι και η διαμόρφωση του μπροστινού προφυλακτήρα που θα έχει πλέον μεγαλύτερο αεραγωγό και διαφορετικό κάτω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο απλά, με μικρότερες διαφορές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Νέες προτάσεις σχεδίων περιμένουμε να δούμε και σε ότι έχει να κάνει με τις ζάντες ελαφρού κράματος, ενώ η ανανεωμένη έκδοση του ProCeed θα έχει και το πλέον πρόσφατο σήμα της μάρκας. Αντίστοιχα, μικρές θα είναι και οι διαφορές που θα ορίσει η ανανέωση του μοντέλου και για την καμπίνα των επιβατών. Σε ότι αφορά τις εκδόσεις απόδοσης, το ανανεωμένο Kia ProCeed θα εφοδιάζεται με τον mild hybrid turbo 1.500άρη, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους. Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, αναμένεται να κάνει επισήμως την εμφάνισή της στην αγορά, μέσα στους επόμενους μήνες και πριν αλλάξει ο χρόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα γκάμα κινητήρων για το Kia Ceed
Δοκιμή: Nέο Kia Stonic 1.0T 120 PS 7DCT 48V
Θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλα ηλεκτρικά επιδόσεων από την Kia