Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μέσα στο 2021 το ηλεκτρικό Mitsubishi Airtrek

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο 2021 το ηλεκτρικό Mitsubishi Airtrek

Mobility

Μέσα στο 2021 το ηλεκτρικό Mitsubishi Airtrek

Mobility

Η Mitsubishi εξελίσσει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV, το Airtrek, που θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Αφουγκράζοντας τις τάσεις της αγοράς, η ιαπωνική φίρμα μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών SUV μοντέλων, παρουσιάζοντας το Airtrek, ένα όχημα που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την κινεζική GAC και που προορίζεται αποκλειστικά για την τοπική αγορά.

Ο κωδικός «Airtrek» έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν από την Mitsubishi, πιο συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όντας η ιαπωνική εκδοχή του γνωστού μας Outlander πρώτης γενιάς. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το μοντέλο θα γίνει το τέταρτο μοντέλο της εταιρείας στην αγορά της Κίνας και θα βασίζεται στο πάτωμα του Nissan Ariya.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, αντιλαμβανόμαστε τις κοινές ομοιότητες του Airtrek με άλλα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της εταιρείας, κυρίως στον σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων και της υιοθέτησης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «Dynamic Shield» με τη χαρακτηριστική μάσκα. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι χρωμιωμένες επιφάνειες. Προς το παρόν είναι άγνωστες οι τεχνικές λεπτομέρειες, αν και φήμες λένε ότι το ηλεκτρικό μοτέρ θα παράγει στην κορυφαία έκδοσή του ισχύ 390 ίππων με ανάλογες επιδόσεις.

Διαβάστε επίσης:
Απίστευτο: Εξαγριωμένη ιδιοκτήτρια Tesla σπέρνει πανικό στην Έκθεση της Σαγκάης! (video)
Μία πρώτη ματιά στο νέο Mitsubishi Outlander (video)
Προ των πυλών το νέο ηλεκτρικό crossover της Mitsubishi

 

Advertisement