Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία πρώτη ματιά στο νέο Mitsubishi Outlander (video)

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία πρώτη ματιά στο νέο Mitsubishi Outlander (video)

ΝΕΑ

Μία πρώτη ματιά στο νέο Mitsubishi Outlander (video)

ΝΕΑ

To νέας γενιάς Mitsubishi Outlander είναι έτοιμο να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του, υποσχόμενο εξαιρετικές δυνατότητές σε «εκτός δρόμου» διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi με το νέο μοντέλο της θέλει να εισβάλει με ιδιαίτερες αξιώσεις στην κατηγορία των μεσαίων SUV, η οποία αποτελεί και μία από τις πιο εμπορικά επιτυχημένες, με τον ανταγωνισμό να είναι αρκετά έντονος.

Ήδη η ιαπωνική φίρμα μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του νέου της τετρακίνητου μοντέλου, χάρη σε ένα teaser βιντεάκι που ανέβηκε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Παρατηρώντας το, βλέπουμε εν τάχει μία σειρά από σκληρές και ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλεται το νέο Outlander, σε λασπωμένα, χιονισμένα και υδάτινα τερέν. Αυτό αποτελεί και ένα κομμάτι των προσπαθειών των ανθρώπων της φίρμας για να τελειοποιήσουν την εξελιγμένη τετρακίνηση S-AWC (Super All-Wheel Control System), που σύμφωνα με τους ίδιους θα προσφέρει στον οδηγό τη μέγιστη ασφάλεια και βέλτιστη οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Πάνω σε αυτό ο αρχιμηχανικός της Mitsubishi και υπεύθυνος για την εξέλιξη του νέου Outlander, Kentaro Honda τόνισε: «Έχοντας γνώση και κυρίως εμπειρία από την εμπλοκή μας στους αγώνες ράλι που αφορούν την οδήγηση σε όλα τα εδάφη, μπορέσαμε και εφαρμόσαμε την τεχνολογία Super All-Wheel Control στη νέα μας πλατφόρμα».

Το νέο Outlander θα έχει μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και πιο μοντέρνα εμφάνιση, θυμίζοντας αρκετά το πρωτότυπο Engleberg Tourer που παρουσιάστηκε το 2019. Από τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες παρατηρούμε την εμπρός μάσκα Dynamic Shield, τα ψηλά τοποθετημένα διπλά φώτα LED, τη χρωμιωμένη γρίλια και την προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Advertisement

Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, αναμένουμε το υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει έναν θερμικό σύνολο 2,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που κινεί τους πίσω τροχούς, που με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις στην μπαταρία να είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένες επιδόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο θα πρέπει να περιμένουμε στις 17 Φεβρουαρίου, όπου και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto