Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για την ηλεκτρική Mercedes EQC

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή έκδοση για την ηλεκτρική Mercedes EQC

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για την ηλεκτρική Mercedes EQC

ΝΕΑ

Η νέα έκδοση Mercedes EQC Edition 1886 τιμά εκτός όλων των άλλων το εικονικό Benz Patent Motorwagen, διαθέτοντας πλέον παράλληλα μια διευρυμένη γκάμα.

Advertisement
Advertisement

 

Η Mercedes έχει παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του ηλεκτροκίνητου SUV της στο φετινό Motor Show της Νέας Υόρκης. Ονομάστηκε EQC Edition 1886, προκειμένου να τιμήσει το Benz Patent Motorwagen, συνδυάζοντας μια σειρά εσωτερικών και εξωτερικών αναβαθμίσεων με ένα φιλικό προς τον πελάτη πακέτο υπηρεσιών και μια εκτεταμένη εγγύηση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα ειδική έκδοση EQC διατίθεται αποκλειστικά σε μεταλλικό ασημί. Οι αναθεωρήσεις του styling περιλαμβάνουν εντυπωσιακή μάσκα, ανασχεδιασμένο σήμα και νέες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Η Mercedes έχει επίσης τοποθετήσει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δερμάτινα σουέτ καθίσματα και αρκετά σήματα “EQC Edition 1886”.

Το EQC Edition 1886 διαθέτει επίσης αρκετά στοιχεία πολυτελούς εξοπλισμού όπως τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, ένα premium ηχοσύστημα Burmester και το πακέτο ενέργειας Energizing της εταιρείας. Το τελευταίο αναλαμβάνει τον έλεγχο από μια σειρά διαφορετικές εσωτερικές λειτουργίες, όπως ο φωτισμός, ο έλεγχος του κλιματισμού και του ήχου, δεδομένα τα οποία θα βελτιώσουν την ευημερία του οδηγού σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Όπως και το πρότυπο EQC, η έκδοση 1886 τροφοδοτείται από ένα ζεύγος σύγχρονων ηλεκτροκινητήρων, οι οποίοι στέλνουν τους 400 PS και τα 700 Nm ροπής σε όλους τους τροχούς. Η Mercedes ισχυρίζεται πως το 0-100 km/h διαρκεί 5,1 sec, ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου των 80kWh προσφέρει αυτονομία 446 km.

Advertisement

Ένα ευρύ φάσμα πακέτων υπηρεσιών περιλαμβάνεται στο κόστος του EQC Edition 1886, σχεδιασμένο να κάνει τις επισκέψεις σε συνεργείο όσο το δυνατόν πιο άνετες αλλά και πιο αραιές χρονικά. Το διάστημα συντήρησης προσεγγίζει τα 150.000 km μαζί με οκταετή εγγύηση και υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης.

Advertisement