Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes CLK63 Black Series ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

Ελλάδα 3:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes CLK63 Black Series ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

ΝΕΑ

Mercedes CLK63 Black Series ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

ΝΕΑ

Η Mercedes CLK63 Black Series είναι ένα σπάνιο και ιιδαίτερα ποθητό αυτοκίνητο από τους συλλέκτες. Μία από αυτές θα βγει στο σφυρί σύντομα στην Μ.Βρετανία και αναμένεται να βρει πολύ γρήγορα το επόμενο σπίτι της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes CLK63 Black Series που βλέπετε στις οθόνες σας είναι μόλις μία από τις 25 δεξιοτίμονες που κατασκεύασε η γερμανική εταιρία κατά την παραγωγή του μοντέλου μεταξύ 2007-2009. Συνολικά κατασκευάστηκαν 500 CLK63 Black Series και σύμφωνα με τον Harry Whale της Silverstone Auctions, της εταιρίας που έχει αναλάβει να βγάλει στο σφυρί τη συγκεκριμένη Mercedes, πρόκειται για ίσως “για το πιο ποθητό modern classic που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αγορά”. Δεν περιμέναμε βέβαια να ακούσουμε κάτι διαφορετικό, αλλά είναι όντως ένα πολύ σπάνιο αυτοκίνητο.

Η συγκεκριμένη CLK63 Black Series, σε ασημί μεταλλικό ή Iridium Metallic Silver όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί, έχει λιγότερα από 6.500 χλμ. στο οδόμετρό της και συνοδεύεται από ένα αψεγάδιαστο βιβλίο service, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Τα τελευταία οχτώ χρόνια δε άνηκε μόνο σε έναν κάτοχο. Για όσους δεν θυμούνται να πούμε ότι κινείται από ένα ατμοσφαιρικό V8, 6,2 λίτρων απόδοσης 500 ίππων.

Η δημοπρασία θα πραγματοιηθεί στις 19 Μαΐου στην πίστα του Silverstone και το coupe της Mercedes εκτιμάται ότι θα πιάσει μια τιμή μεταξύ 125.000 και 140.000 ευρώ. Ακόμη και αν δεν είστε κάτοικος Αγγλίας, ίσως αξίζει να επενδύσετε τα χρήματά σας σε αυτή την CLK63 Black Series, αφού η τιμή τη στο μέλλον μόνο προς τα επάνω μπορεί να πάει.

Advertisement
Advertisement

mercedes-clk63-black-series-640