Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes C-Class: Τελευταία ματιά πριν την αποκάλυψη

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes C-Class: Τελευταία ματιά πριν την αποκάλυψη

ΝΕΑ

Mercedes C-Class: Τελευταία ματιά πριν την αποκάλυψη

ΝΕΑ

Ρίξαμε επιτέλους την πρώτη μας ματιά στη νέας γενιάς Mercedes-Benz C-Class (με κωδικό W206), ακριβώς πριν από την προγραμματισμένη επίσημη αποκάλυψη της.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθούν μερικές ακόμη εικόνες, που δείχνουν το επίπεδο εξοπλισμού της έκδοσης AMG Line καθώς και κάποιες εσωτερικές λεπτομέρειες.

Η AMG Line, έχει γίνει τόσο δημοφιλής σε όλες τις αγορές του πλανήτη που μοιάζει η ενδεδειγμένη έκδοση σε άλλη μια νέα Mercedes. Η λευκή Avantgarde που είδαμε τελευταία διέθετε κάθετο πλέγμα στη μάσκα, ενώ η ασημένια AMG Line που βλέπετε εδώ υιοθετεί πιο σπορ γρίλια στη μάσκα, ένα πλέον γνωστό στοιχείο για τέτοιου είδους μοντέλα.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα φωτεινά μέρη του μοτίβου – αποτελούνται στην πραγματικότητα από μικρά τριάκτινα αστέρια που περιβάλλουν το μεγάλο κεντρικό λογότυπο, όπως φαίνεται στο επίσημο teaser. Υπάρχει επίσης μια κάμερα πάνω από το μεγάλο αστέρι.

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με την Avantgarde εντοπίζεται στον μπροστινό προφυλακτήρα. Αυτός της AMG Line είναι αναμφισβήτητα περισσότερο εντυπωσιακός.

Η “mini S-Class” που βλέπετε εδώ φορά μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος πέντε ακτίνων, ενώ η πιο πολυτελής Avantgarde είχε ζάντες πολλαπλών ακτίνων.

Σε άλλες λεπτομέρειες το ταμπλό της W206 κυριαρχείται από μια μεγάλη οθόνη αφής που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την κεντρική πρόσοψη, με τρεις μάλιστα στρογγυλούς αεραγωγούς AC. Για άλλη μια φορά, ο σχεδιασμός του ταμπλό ακολουθεί την W223 S-Class, αν και οι αεραγωγοί στη μεγάλη λιμουζίνα είναι τετράγωνοι.

Advertisement

Τέλος, έχουμε επίσης μια ενδιαφέρουσα ματιά στα πίσω καθίσματα (σε μαύρο δέρμα) όπως επίσης και στον σχεδιασμό της πίσω πόρτας. Το σίγουρο είναι πως οι χώροι των πίσω επιβατών είναι μεγαλύτερα συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο.

Advertisement

Σε σύγκριση με τη W205, η νέα C-Class έχει συνολικά μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της. Αυτό εκτινάσσει το μήκος της στα 4.751 mm και το μεταξόνιο στα 2.865 mm, και τα δύο μακρύτερα από την G20 BMW 3 Series.

Το σύγχρονο σύστημα πολυμέσων (MBUX) της φίρμας μπαίνει στη C-Class για πρώτη φορά και αυτή η τελευταία έκδοση έχει βελτιωμένο σύστημα φωνητικού ελέγχου “Hey Mercedes”, αλλά και αναβαθμισμένο MBUX Interior Assistant.

Advertisement

Κάτω από το καπό η νέα Merc θα φορά νέους 4κύλινδρους κινητήρες αλλά και σύνολα της AMG. Όλη η γκάμα αναμένεται να υιοθετεί ήπια υβριδική τεχνολογία, ενώ η C300e PHEV θα έχει μπαταρία 25,4 kWh και αυτονομία άνω των 100 km, υπερδιπλάσια δηλαδή από την αντίστοιχη της προηγούμενης γενιάς. Μείνετε συντονισμένοι για την επίσημη αποκάλυψη της νέας C-Class.

Διαβάστε επίσης:
Πιάσαμε στα πράσα τη νέα Mercedes C-Class (+vid) 
Η νέα Mercedes C-Class στο Nurburgring 
Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class