Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα AMG στην Γενεύη

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-Benz: Θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα AMG στην Γενεύη

ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα AMG στην Γενεύη

ΝΕΑ

Mercedes επιβεβαιώνει, την πρεμιέρα τριών μοντέλων AMG στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (συμπεριλαμβανομένων δύο SUV)

Advertisement
Advertisement

 

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες και η Mercedes θα εκμεταλλευτεί την παρουσία της εκεί για να παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα. Η εταιρεία δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει την facelifted E-Class, νέα Compact υβριδικά και τρία μοντέλα της AMG.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για την τελευταία, η Mercedes θα παρουσιάσει την «AMG παραλλαγή της E-Class» και δύο νέα SUV. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε το όνομά τους, αλλά ένα από αυτά είναι πιθανό να είναι το GLE 63 Coupe, το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα με έναν V8 κινητήρα 4.0 λίτρων twin-turbo που παράγει μέχρι και 603 ίππους και 850 Nm ροπής.

Το δεύτερο AMG SUV είναι πιο μυστηριώδες, αλλά θα μπορούσε να είναι το GLA 45. Το crossover θα έχει υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 387 ίππους και 480 Nm ροπής. Οι οδηγοί που αναζητούν περισσότερη απόδοση θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια έκδοση S που θα έχει ροπή 421 ίππους 500 Nm ροπής.

Advertisement

Στην υβριδική πλευρά της εξίσωσης, μπορούμε να περιμένουμε τις υβριδικές εκδοχές των CLA και GLA. Όπως και τις A250e και B250e, (με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων, ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία 15,6 kWh και συνδυασμένη ισχύ 218 ίππων). Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουν αυτονομία 68 χλμ μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

Advertisement

Η Mercedes θα παρουσιάσει επίσης το ανανεωμένο V Class Marco Polo. Θα διαθέτει ένα νέο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας MBUX και μια νέα μονάδα διασύνδεσης MBAC (Advanced Control) της Mercedes-Benz, η οποία «επιτρέπει την κεντρική λειτουργία πλήθους λειτουργιών από το… καθιστικό (μιλάμε για όχημα που μοιάζει με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο)  όπως η λειτουργεία των φώτων ή της θέρμανσης μέσω της οθόνης αφής στο θάλαμο διακυβέρνησης ή μέσω της εφαρμογής smartphone. «Η Mercedes δηλώνει ότι το σύστημα μετατρέπει το Marco Polo σε έξυπνο σπίτι με τροχούς». Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της ιδέας VISION AVTR. Το μοντέλο εισήχθη αρχικά στο CES και εμπνεύστηκε από την ταινία Avatar.

Advertisement