Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Mythos, όπως λέμε AMG!

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz: Mythos, όπως λέμε AMG!

ΝΕΑ

Mercedes-Benz: Mythos, όπως λέμε AMG!

ΝΕΑ

Η γερμανική φίρμα έκανε γνωστή την τακτική της από τώρα και στο εξής για να αλλάξει εμπορική φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Πλέον θα απευθύνεται σε λιγότερους και θα γίνει ακόμη πιο premium και απλησίαστη.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η Mercedes θα λανσάρει μοντέλα σε διάφορες μοναδικές μάρκες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της. Στις περισσότερες από αυτές το όνομα σας είναι ήδη γνωστό με τα AMG ή Maybach να είναι δύο από αυτά και ένα νέο να ανακοινώνεται από τη γερμανική φίρμα. Το βαρύγδουπο όνομα λοιπόν της επιπλέον luxury φίρμας, θα είναι Mythos και θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας με μοναδικό και ιδιαίτερα συλλεκτικό χαρακτήρα για αυτόν που θα την επιλέξει.

Advertisement
Advertisement

Το απλό και ελληνικό όνομα Mythos, κρίθηκε το πλέον κατάλληλο για να εκφράσει τον avandgarde χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ η παραγωγή τους θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί ο καθένας να αγοράσει μία Mythos αν δεν έχει αποδείξει στην Mercedes ότι αξίζει να είναι κάτοχος μίας από αυτές. Να έχει ήδη ξοδέψει αρκετά δηλαδή στο παρελθόν ή να διαθέτει και άλλες σπάνιες τετράτροχες δημιουργίες με σήμα το αστέρι.

Το πρώτο μοντέλο με το προσωνύμιο Mythos θα είναι μία SL Speedster και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Top-End Luxury γκάμας της Mercedes. Τα άλλα δύο τμήματα (από τα τρία που θα χωριστεί το σύνολο των προτάσεων) είναι τα Entry Level και Core Luxury, με το πρώτο να αποτελεί μονάχα το 25% του συνόλου των επενδύσεων και της παραγωγής. Περισσότερες Mythos και Maybach λοιπόν από τώρα και στο εξής, και λιγότερες (και καθόλου από το 2025 και έπειτα) A-Class και B-Class, σε μία προσπάθεια για αύξηση της κερδοφορίας (+60% από το 2019 μέχρι το 2026) και επιβίωση της φίρμας στο χρόνο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προς πώληση η Mercedes-Benz 450 SEL του Bono
H Mercedes-Benz S-Class της Mansory είναι το κάτι άλλο!
Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain