Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG Project One: “Άκυρο” το roadster και η έκδοση πίστας;

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-AMG Project One: “Άκυρο” το roadster και η έκδοση πίστας;

ΝΕΑ

Mercedes-AMG Project One: “Άκυρο” το roadster και η έκδοση πίστας;

ΝΕΑ

Με μεγάλη ανυπομονισία περιμένουν οι φίλοι της γερμανικής εταιρίας την αποκάλυψη του Mercedes-AMG Project One με τις φήμες για τις… υπόλοιπες εκδόσεις της να δίνουν και να παίρνουν. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουμε δει ακόμη το Mercedes-AMG Project One στην πραγματική του μορφή και οι φήμες για το γερμανικό υπεραυτοκίνητο οργιάζουν, ειδικά τώρα που πλησιάζει και η παρουσίασή του, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ερχόμενο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Με υβριδικό κινητήρα από τον μαγικό κόσμο της F1, ισχύ μεγαλύτερη από 1.000 ίππους και βάρος αρκετά κάτω από ενάμιση τόνο, το 4κίνητο Project One θα αποκαλυφθεί στην μορφή που θα έχει ως μοντέλο παραγωγής, κατάλληλο για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους.

mercedes-amg-project-one-640

Advertisement
Advertisement

Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες εκδόσεις του; Ναι καλά ακούσατε, οι φήμες θέλουν τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρίας να ετοιμάζουν δύο ακόμη εκδόσεις, μία roadster και μία πιο σκληροπυρηνική με αποκλειστικό περιβάλλον κίνησης τις πίστες. Από ό,τι φαίνεται, οι φήμες για τις… φημολογούμενες εκδόσεις δεν είναι και τόσο καλές.

Συγκεκριμένα οι δύο προαναφερόμενες εκδόσεις, που θα παράγονταν σε ακόμη μικρότερους αριθμούς μπορεί και να μην δουν ποτέ το φως της παραγωγής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesupercarblog. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει, ενώ δεν αναφέρει καν αν προέρχονται μέσα από την γερμανική εταιρία.

Να θυμίσουμε ότι το νέο υπεραυτικίνητο των Γερμανών θα παραχθεί σε 275 αντίτυπα με κόστος περί τα 2,6 εκατ. δολαρία Η.Π.Α. έκαστο ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους κάτι παραπάνω από ευκατάστατους ιδιοκτήτες του Project One αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.