Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG GT R με 641ps από τη Fostla

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-AMG GT R με 641ps από τη Fostla

ΝΕΑ

Mercedes-AMG GT R με 641ps από τη Fostla

ΝΕΑ

Με ιδιαίτερη εμφάνιση χάρη στη μεμβράνη που καλύπτει όλο το αμάξωμα και 65 ίππους περισσότερους από την εργοστασιακή της μορφή, η GT R της Mercedes-AMG από τη Fostla δείχνει ακόμα πιο extreme.

Advertisement
Advertisement

 

Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως η GT R της Mercedes-AMG είναι ένα αυτοκίνητο που χρειάζεται επέμβαση για να δυναμώσει ο κινητήρας του και να έχει καλύτερες επιδόσεις. Παρ’ όλα αυτά, η Fostla αποφάσισε να ασχοληθεί με το κορυφαίο sport μοντέλο της Mercedes και να του δώσει 65 ίππους περισσότερους αλλά και αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση με τη μεμβράνη που μπροστά έχει κίτρινο χρώμα και προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου γίνεται παραλλαγή πόλης.

Advertisement
Advertisement

Για τα 100 χιλιόμετρα από στάση, η Mercedes-AMG GT R της Fostla θα είναι λογικά λίγο ταχύτερη από την εργοστασιακή μορφή του μοντέλου και το λέμε αυτό μια και από το βελτιωτικό οίκο δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πληροφορία που να αφορά το μοντέλο. Ξέρουμε πως στη stock μορφή του, το κορυφαίο sport μοντέλο της Mercedes-AMG χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ/ώρα από στάση με το 4λιτρο V8 twin- turbo σύνολο να αποδίδει περισσότερη ισχύ από ότι ο V10 της Lamborghini που έχει χωρητικότητα 6,5 λίτρων.

Advertisement