Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes AMG C63 Black Series; Ίσως ναι…

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes AMG C63 Black Series; Ίσως ναι…

ΝΕΑ

Mercedes AMG C63 Black Series; Ίσως ναι…

ΝΕΑ

Ακριβώς όπως ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί και δύει κάθε βράδυ, φαινόταν αναπόφευκτο ότι η σημερινή C63 της Mercedes-Benz θα έχει και μια Black Series έκδοση, όπως και ο προκάτοχός της. Ωστόσο, σύμφωνα με το αφεντικό της AMG Tobias Moers, ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να μην δει το φως της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις πιθανότητες εμφάνισης μιας τετρακίνητης C63, ο Moers το απέκλεισε, υποδεικνύοντας ότι η Mercedes στα υψηλής απόδοσης οχήματα είναι απασχολημένη για μια νέα Black Series.

«H C63 AMG σε αυτή τη γενιά δεν θα φορέσει ποτέ τετρακίνηση, η C63 Black Series εάν έρθει θα είναι φυσικά πισωκίνητη, αλλά είμαστε τόσο απασχολημένοι, που δεν ξέρω αν αυτό πρόκειται να συμβεί», είπε.

Advertisement
Advertisement

Από καιρό πίστευε ότι η AMG θα δημιούργησε μια σκληροπυρηνική έκδοση της C63 προκειμένου να ανταγωνιστεί την BMW M4 GTS. Ωστόσο, η AMG βρίσκεται ήδη στη μέση μιας μεγάλης επέκτασης, πέρυσι πρόσθεσε 10 νέα μοντέλα. Εξελίσσει επίσης το πιο σύγχρονο όχημά της μέχρι σήμερα, το υπέρ-αυτοκίνητο AMG Project One, με άρωμα από την F1.

Ο Moers επιβεβαίωσε ότι η ανανεωμένη C-Class θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος και ότι υπάρχει τελικά το περιθώριο για ένα όντως καλύτερο αυτοκίνητο.