Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγαλύτερο και πιο χρηστικό το επόμενο Smart

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεγαλύτερο και πιο χρηστικό το επόμενο Smart

ΝΕΑ

Μεγαλύτερο και πιο χρηστικό το επόμενο Smart

ΝΕΑ

Η Smart παρουσίασε ακόμα ένα σχέδιο του επόμενου μοντέλου της και ξεκαθαρίζει πως θα είναι ένα περιπετειώδες crossover.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μοντέλα που αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε στην Έκθεση του Πεκίνου (Beijing Auto Show) τις επόμενες ημέρες είναι το νέο μοντέλο της Smart. Η εταιρεία μας έχει δείξει το προηγούμενο διάστημα μέσω σκίτσων τη φιλοσοφία του αυτοκινήτου και στην τελευταία της δημοσιοποίηση ξεκαθάρισε πως το νέο #5 θα είναι το μεγαλύτερο Smart που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Smart αναφέρουν ότι θα είναι επίσης το πιο ευρύχωρο και το πιο πολύπλευρο Smart που φτιάχτηκε ποτέ με πολυτελές εσωτερικό και έντονη προσωπικότητα.

Το SUV της Smart έχει κυβική δομή με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και μυώδη πλευρικά φτερά. Οι τροχοί είναι μεγάλοι και στην οροφή υπάρχει σχάρα μεταφοράς αντικειμένων που στο εμπρός μέρος έχει ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού. Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι εμπνευσμένα σχεδιαστικά από τα… ντόνατς, ενώ σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου υπάρχουν είδη κάμπινγκ όπως φακός, σφυρί, αυτοφουσκώμενα στρώματα και αποσπώμενο ηχείο bluetooth.

Advertisement
Advertisement

Ενδιαφέρον έχουν και οι διαστάσεις του αυτοκινήτου καθώς θα έχει μήκος μεγαλύτερο από τα 4.440 χιλ. που είχε το προηγούμενο σχέδιο νούμερο 3 της Smart. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα πατήσει το νέο Smart θα είναι της Geely παρόμοια με εκείνα που έχουμε δει στα σύγχρονα Volvo, Polestar και Zeerk.

Στην έκθεση Beijing Auto Show αναμένεται να δούμε όλα τα σχέδια της Smart, ενώ για το #5 υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι έτοιμο για την κανονική του παραγωγή μέσα στο 2024.