Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με βανάκι ο Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα – Ποιο επέλεξε;

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με βανάκι ο Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα – Ποιο επέλεξε;

ΝΕΑ

Με βανάκι ο Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα – Ποιο επέλεξε;

ΝΕΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει επιλέξει να περάσει τις επόμενες ημέρες στην Κάρυστο – Γιατί προτίμησε ένα βανάκι παρά μία λιμουζίνα ή ένα μεγάλο SUV;

Advertisement
Advertisement

Η άφιξή του στο νησί έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (14/8), καθώς ταξίδεψε από τη Ραφήνα. Στη συνοδεία του βρίσκονταν η σύζυγός του και τα παιδιά τους, ενώ επίσης συνοδευόταν από την προσωπική του ασφάλεια, οι οποίοι ταξίδεψαν με τρία αυτοκίνητα.

Για την παραμονή του στην Κάρυστο, ο Μπόρις Τζόνσον έχει επιλέξει να απολαύσει τα μπάνια του σε παραλίες που προσφέρουν θέα προς το Κάβο Ντόρο. Η επιλογή αυτή αποδεικνύει την αγάπη του για τη φυσική ομορφιά του τόπου και τον ενδιαφέρον του να απολαύσει την ξεκούραση στο καταγάλανο ελληνικό τοπίο.

Ο κ. Τζόνσον, γνωστός για το χαλαρό του στιλ, δήλωσε την αγάπη του για την Ελλάδα και εξέφρασε ενδιαφέρον για τις φωτιές που έπληξαν την περιοχή της Καρύστου τις προηγούμενες ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας δεν βρισκόταν σε κάποια θωρακισμένη λιμουζίνα αλλά ήταν εντελώς χαλαρός πίσω από το τιμόνι ενός Opel Combo Life.

Το Opel Combo Life είναι ένα πολυσυνθετικό οχήμα που σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας. Η ευελιξία, η χωρητικότητα και η άνεση αποτελούν κυρίαρχα χαρακτηριστικά του.

Advertisement

Η εξωτερική του εμφάνιση είναι μοντέρνα και λειτουργική, με προσεγμένες γραμμές που προσφέρουν καλή αεροδυναμική. Οι τεχνολογικές προσθήκες περιλαμβάνουν σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το Opel Combo Life διαθέτει βενζινοκινητήρα 1,2lt και με πετρελαίου 1,5 lt.

Advertisement

Στη χώρα μας προσφέρεται ως ηλεκτρικό (Combo e-Life) με τις τιμές να ξεκινούν από  46.700 ευρώ, χωρίς την επιδότηση.

Tο Combo Life διαθέτει έναν σύγχρονο σκελετό που συνδυάζει αντοχή και ευελιξία. Ο χώρος επιβατών είναι ευρύχωρος και προσαρμόσιμος, με τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και επτά επιβάτες, ανάλογα με την έκδοση. Επίσης, η τεχνολογία που ενσωματώνεται είναι σύγχρονη, με συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αυτόματο κλιματισμό και πολλά άλλα.

Συνολικά, το Opel Combo Life αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για όσους ψάχνουν ένα οικογενειακό, αξιόπιστο και πρακτικό όχημα.

Advertisement

 

Στον τομέα της ασφάλειας, το Opel Combo Life διαθέτει ποικίλα συστήματα όπως ανίχνευση πεζών, προειδοποίηση σύγκρουσης και παρέμβαση στο τιμόνι. Οι κινητήρες του προσφέρουν οικονομία καυσίμου και υψηλή απόδοση.

Τέλος, να πούμε πως τα προηγούμενα καλοκαίρια, ο Τζόνσον είχε φιλοξενηθεί στην περιοχή της Μεκουνίδας από μια φίλη του, και όπως φαίνεται η επίσκεψή του τότε τον ενέπνευσε να επιλέξει και πάλι αυτόν τον όμορφο τόπο για τις διακοπές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φθαρμένα ελαστικά: Εκτός απ’ τους κινδύνους, υπάρχει και το πρόστιμο
Η συνήθεια εκατομμυρίων οδηγών στην Ελλάδα κοστίζει 1.500 ευρώ
Keraboss: Πλώρη για εξωτερικό – Πόσα Super K έχει πουλήσει