Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με το FordPass βρίσκετε το κλεμμένο σας όχημα

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με το FordPass βρίσκετε το κλεμμένο σας όχημα

ΝΕΑ

Με το FordPass βρίσκετε το κλεμμένο σας όχημα

ΝΕΑ

Η Ford παρουσιάζει την υπηρεσία Stolen Vehicle Services και βοηθά τους πελάτες να εντοπίζουν το αυτοκίνητο τους σε περίπτωση κλοπής παρέχοντας υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Advertisement
Advertisement

 

Μέσω της εφαρμογής FordPass και τη συμβολή της τεχνολογίας συνδεδεμένου οχήματος, η Ford βοηθά τα θύματα κλοπής να ανακτήσουν το όχημά τους.

 

Advertisement
Advertisement

Η υπηρεσία Stolen Vehicle Services που λειτουργεί  μέσω της εφαρμογής FordPass, στέλνει μία ειδοποίηση στο smartphone του ιδιοκτήτη εάν ανιχνευτεί απόπειρα κλοπής. Η εφαρμογή καθοδηγεί το χρήστη στη διαδικασία αναφοράς του συμβάντος στην αστυνομία και παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης του οχήματος.

Η Stolen Vehicle Services βασίζεται στο σύστημα ανίχνευσης SecuriAlert και στέλνει ειδοποίηση στο smartphone του χρήστη μέσω του FordPass Connect.

«Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τις συνέπειες της κλοπής του οχήματός του. Η υπηρεσία Stolen Vehicle Services προσφέρει ένα αυξημένο επίπεδο ανίχνευσης απόπειρας κλοπής και συνεχή on-call υποστήριξη βοηθώντας την αστυνομία στην παρακολούθηση και τον εντοπισμό του οχήματος, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ανάκτησης, και υποστηρίζοντας τους πελάτες μας εάν συμβούν τα χειρότερα» δήλωσε ο Charles Nolan, υπεύθυνος εμπορικών λύσεων συνδεσιμότητας, Ford Enterprise Connectivity.

Advertisement

Το διάστημα μεταξύ 2009 και 2018, περισσότερα από 500.000 οχήματα κλάπηκαν σε όλη την Ε.Ε. σε ετήσια βάση, 4 ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια περίοδο τα περισσότερα κλεμμένα οχήματα δεν βρέθηκαν ποτέ, γεγονός που επιτείνει το συναισθηματικό και οικονομικό στρες για τα θύματα.

Διαθέσιμη αρχικά στη νέα Mustang Mach-E GT 6 και στη συνέχεια σε άλλα μοντέλα της Ford, η υπηρεσία Stolen Vehicle Services αποτελεί τμήμα του πακέτου συνδρομών της Ford Secure, που θα παρέχεται δωρεάν για μία δοκιμαστική περίοδο με συμβατά οχήματα. Η υπηρεσία διατίθεται φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, ενώ το 2022 θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
FordPass: Το αυτοκίνητο σας γίνεται χώρος παράδοσης (+video)
Ανανέωση για το Ford Focus και αναβαθμίσεις (+video)
Ford Puma Ecoboost Hybrid: Υβριδική τεχνολογία με σπορ χαρακτήρα