Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με το Bedrock κατασκηνώνεις ακόμα και στη Σελήνη!

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το Bedrock κατασκηνώνεις ακόμα και στη Σελήνη!

ΝΕΑ

Με το Bedrock κατασκηνώνεις ακόμα και στη Σελήνη!

ΝΕΑ

Η μετατροπή ενός Ford F-550, σε αυτοκινούμενο παντός τοπίου, από τη Krug ΧΠ και την Artic Trucks, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Advertisement
Advertisement

Το πλήρως εξοπλισμένο «τέρας» μπροστά σας είναι ένα από εκείνα τα μηχανήματα που έχουν κατασκευαστεί με δεκαετίες τεχνογνωσίας και ικανότητας και στόχος του είναι να φτάσει σε μέρη όπου δεν έχουν πάει άλλος άνθρωπος ή άλλο όχημα της Ford.

Αυτό που κάνει το Bedrock τόσο ξεχωριστό είναι ότι είναι η πρώτη προσπάθεια της Krug XP (του ομίλου Krug) να εξασφαλίσει ένα μέρος της αυξανόμενης αγοράς οχημάτων ελεύθερου χρόνου στην Αμερική και όλα ξεκινούν -όπως αντιλαμβάνονται οι πιο μυημένοι- με ένα AT44 XT2 Ford F-550 με έξι τροχούς.

Σ’ αυτό το εγχείρημα, η Krug XP δεν παίζει μπάλα μόνη της! Η Arctic Trucks ανασχεδίασε το πλαίσιο του F-550, για να ελαχιστοποιήσει την ανύψωση της ανάρτησης. Ως ξεχωριστό επίτευγμα, το Bedrock μπορεί να μειώσει την πίεση του εδάφους έως και 25%. Συνδυάστε το με μια αερανάρτηση 8 συνδέσμων με ανεξάρτητα χειριστήρια και είστε έτοιμοι να πάτε εκεί που δεν έχει πάει ποτέ κανένας!

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό περιλαμβάνει ένα τεράστιο κρεβάτι king-size και ακόμη και η τραπεζαρία μπορεί να μετατραπεί σε προαιρετικό χώρο ανάπαυσης. Μια υπέροχη γαλαρία και ένα πλήρες μπάνιο ολοκληρώνουν το σαλόνι, αλλά το πραγματικό αξιοθέατο είναι αυτό που κρύβεται πίσω από τοίχους και σανίδες δαπέδου.

Όσον αφορά τα απολύτως απαραίτητα, το Bedrock διαθέτει 118 γαλόνια γλυκού νερού, τα οποία φιλτράρονται όλα με διάταξη General Ecology Seagull IV-X2. Το νερό περνά από τρία στάδια προφιλτραρίσματος και υφίσταται ακόμη και επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολία.

Το Bedrock είναι πλήρως εξοπλισμένο και με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τους εξωτερικούς χώρους, ενώ οι κατασκευαστές έχουν έτοιμη την απάντηση και στο πιο βασικό ερώτημα…

Advertisement

Πώς εξασφαλίζεται η απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια, για ένα όχημα αυτών των χρήσεων και των αναγκών; Έχουμε και λέμε, λοιπόν, 1.450 W ισχύος ηλιακού πάνελ τροφοδοτεί μια συστοιχία μπαταριών 23 kW που παρέχεται από τη Victron.