Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα αξεσουάρ της BMW M2 συγκινούν το φαν κλαμπ του Type R

Ελλάδα 18:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα αξεσουάρ της BMW M2 συγκινούν το φαν κλαμπ του Type R

ΝΕΑ

Τα αξεσουάρ της BMW M2 συγκινούν το φαν κλαμπ του Type R

ΝΕΑ

Μετά την αποκάλυψη της νέας BMW M2, η Γερμανική εταιρεία επεξεργάζεται την Competition έκδοση που με 480 ίππους θα μπορούσε να παρουσιαστεί στην αγορά σύντομα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW M2 του 2023 μπορεί να κυκλοφόρησε μόλις αλλά ήδη γίνεται λόγος για μια πιο ισχυρή και εστιασμένη στις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση, M2 Competition.

Σύμφωνα με μια αναφορά στο BimmerPost, από συμμετέχοντα στο forum (ynguldyn) οποίος έχει και στο παρελθόν «δώσει» έγκυρες πληροφορίες αναφορικά με νέο μοντέλο και τεχνικά χαρακτηριστικά, η M2 θα παραμείνει στην παραγωγή μέχρι το 2029. Οι πληροφορίες που αναφέρονται από τον ίδιο, κάνουν λόγο για την παρουσίαση της ακόμα δυνατότερης έκδοσης Competition με 480 ίππους (έναντι των 460 ίππων της «απλής» Μ2) και ορισμένα διαφορετικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Ένα από αυτά και προφανώς το πιο εντυπωσιακό, έχει να κάνει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου που σε ότι έχει να κάνει με τα αεροδυναμικά βοηθήματα του αμαξώματος, μοιάζει να έχει… ζηλέψει τη δόξα του δραματικού Honda Civic Type R της αμέσως προηγούμενης γενιάς. Η M2 Competition, πιθανότατα θα αντισταθεί στη διάθεση της εταιρείας να προσφέρει τετρακίνητη τη δυνατότερη έκδοση κάθε μοντέλο, κάτι που σημαίνει πως η πίσω κίνηση θα είναι και πάλι το «πρώτο θέμα».

Η νέα BMW M2 διαθέτει τον ίδιο τρίλιτρο twin turbo κινητήρα των M3 και M4, με απόδοση 460 ίππων και 550 Nm ροπής. Οι επιλογές στη μετάδοση είναι δύο, με το κλασικό χειροκίνητο εξάρι να είναι η πιο αξιοθαύμαστη και το τυπικό 8άρι αυτόματο η αναμενόμενα πιο δημοφιλής για το μοντέλο. Για να επανέλθουμε στην Μ2 Performance, η εταιρεία ετοιμάζει μια σειρά από έξτρα αξεσουάρ που θα «αγριεύουν» την εμφάνισή της.

Είναι ορισμένα στοιχεία που αλλάζουν το ύφος του μοντέλου, δίνοντας μια αισθητική πιο ακραία, με πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα, αεροτομές, αυτοκόλλητα και γενικότερα μια «εξωστρέφεια» σε επίπεδο ασυνήθιστο για μοντέλο της BMW. Όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, τα προαιρετικά –ευτυχώς- στοιχεία εξοπλισμού, θα μπορούν να προσαρμοστούν και στις υπόλοιπες εκδόσεις της M2, κάνοντας αρκετά διαφορετική την τελική της εικόνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρουσιάστηκε η εξωτική BMW M1000R με drift mode!
Tesla: Πάνω από 10.000 superchargers στην Ευρώπη
Όλα όσα γνωρίζουμε για την καινούργια Mercedes E-Class

Advertisement

 

 

 

Advertisement