Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με σταθερές τιμές τα μοντέλα της Mini

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με σταθερές τιμές τα μοντέλα της Mini

ΝΕΑ

Με σταθερές τιμές τα μοντέλα της Mini

ΝΕΑ

Για τη Mini το 2023 θα είναι μια μεταβατική χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνει ορισμένες αλλαγές στη δομή της αλλά και στην τιμολογιακή πολιτική των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ του BMW Group, Pieter Nota, έδωσε πρόσφατα περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα λειτουργήσει η νέα προσέγγιση.

Το BMW Group σχεδιάζει μια μεγάλη αλλαγή που θα αφορά στο δίκτυο των λιανικών πωλήσεων των νέων μοντέλων στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Από την αυτοκινητοβιομηχανία περιμένουμε να δούμε να παρουσιάζει ένα μοντέλο απευθείας πώλησης στο προσεχές χρονικό διάστημα, χάρη στο οποίο η απόκτηση ενός νέου μοντέλου από τις BMW και Mini ως διαδικασία θα είναι ευκολότερη για τους υποψήφιους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το νέο μοντέλο πώλησης αυτοκινήτων, οι ιθύνοντες του Group θέλουν να διατηρήσουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης των καταστημάτων του δικτύου, με τη BMW να χαρακτηρίζει τη νέα αυτή διαδικασία ως πολύ καλύτερη από την υπάρχουσα. Σύμφωνα με το νέο μοντέλο πώλησης η BMW θα τιμολογεί απευθείας τους πελάτες και οι αντιπροσωπείες θα λαμβάνουν ένα σταθερό ποσό ως αποζημίωση για κάθε πώληση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι πελάτες θα έχουν τις ίδιες τιμές παντού όπου λειτουργεί το νέο μοντέλο πωλήσεων, κάτι που εν προκειμένω σημαίνει πως στην Ευρώπη, δεν θα παρατηρείται τιμολογιακή διαφορά από χώρα σε χώρα. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει από τη Mini και βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει μέχρι στιγμής, αναμένεται να ξεκινήσει να ισχύει από το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με πλαίσιο αλουμινίου η νέα BMW R1300GS
Το μινι SUV της Baojun στοχεύει το Jimny (+video)
Η Δομίνικα Γκρνόβα είναι το top model των 2 τροχών

Advertisement

 

 

 

Advertisement