Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μινι SUV της Baojun στοχεύει το Jimny (+video)

Ελλάδα 7:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μινι SUV της Baojun στοχεύει το Jimny (+video)

ΝΕΑ

Το μινι SUV της Baojun στοχεύει το Jimny (+video)

ΝΕΑ

Η Baojun, θυγατρική της κοινοπραξίας SAIC-GM-Wuling (SGMW) στην Κίνα, δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό teaser ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το μικρό ηλεκτρικό Off-Roader της Baojun φαίνεται εκπληκτικό

Το μέχρι στιγμής άγνωστο για εμάς  SUV συνδυάζει το στυλ εκτός δρόμου με το πολύ μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ηλεκτροκίνησης. Επιπλέον οι εικόνες δείχνουν ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που βρίσκεται κοντά στην παραγωγή.

Το ηλεκτρικό SUV θυμίζει μικρό Ford Bronco, με πολύ συμπαγείς αναλογίες και είναι πιθανότατα μικρότερο σε μέγεθος από ένα Suzuki Jimny. Το εξωτερικό σχήμα είναι ορθογώνιο με στρογγυλεμένες άκρες. Το μοτίβο αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε όλο το αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος, μπορούμε να δούμε μία «μάσκα» τύπου Honda με κρυμμένα τετραγωνικά LED φώτα σε κάθε πλευρά. Απουσιάζει το σήμα και τα λογότυπα της εταιρίας κατασκευής. Άλλα χαρακτηριστικά του είναι οι κοντοί πρόβολοι, οι άβαφοι προφυλακτήρες εκτός δρόμου, το κοντό καπό και την ενσωματωμένη σχάρα οροφής. Οι πόρτες καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος του Baojun στο προφίλ, κάτι που είναι ενδεικτικό του κοντού μεταξονίου του οχήματος. Τέλος, το πίσω μέρος διαθέτει μοντέρνα πίσω φώτα LED και στιβαρό σχεδιασμό για την πίσω πόρτα.

Advertisement

Το video teaser προβλήθηκε κατά την κυκλοφορία του Baojun KiWi 2023. Η Baojun ανέβασε  επίσης το βίντεο στην επίσημη σελίδα της στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το off-roader μπορεί να έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, προσφέροντας δυνατότητα τετρακίνησης και συνδυασμένη ισχύ 109 ίππων. Αυτή είναι διπλάσια από το μονό -μοτέρ του Baojun KiWi. Το SUV θα έχει μεγάλη μπαταρία (από το KiWi Plus), με χωρητικότητα 31,9 kWh που του δίνει αυτονομία 300 χλμ.

Advertisement