Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έσβησαν φωτιά σε BMW με απόβλητα βόθρου (+vid)

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έσβησαν φωτιά σε BMW με απόβλητα βόθρου (+vid)

ΝΕΑ

Έσβησαν φωτιά σε BMW με απόβλητα βόθρου (+vid)

ΝΕΑ

Δεν θα θέλατε να είσαστε στη θέση αυτού του άτυχου ιδιοκτήτη του μεγάλου SUV της BMW, ο οποίος βλέπει το αυτοκίνητό του να καίγεται, αλλά ταυτόχρονα κάποιος τρίτος προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες με ανθρώπινα απόβλητα.

Advertisement
Advertisement

 

Η Ρωσία φαίνεται να διέπεται από ένα ξεχωριστό σύνολο κανόνων από ό, τι ο υπόλοιπος κόσμος, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο ρώσικος τύπος αναφέρει ότι μια BMW X6 η οποία βρισκόταν στην πόλη Σαμάρα, η οποία είναι η 9η μεγαλύτερη της χώρας, από κάποια δυσλειτουργία του κινητήρα τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάποιον περαστικό που αποδείχτηκε ταχύτατος για να τραβήξει με το τηλέφωνό του το σκηνικό, αλλά δεν ήταν καθόλου πρόθυμος να δώσει ένα χέρι βοήθειας. Μπορείτε επίσης να δείτε τον παχύ καπνό που βγαίνει κάτω από το καπό, καθώς ο οδηγός τρέχει γύρω από το όχημα με προφανή σύγχυση.

Για καλή του τύχη, ο οδηγός ενός βυτιοφόρου που περνούσε από εκεί, ευγενικά προσφέρθηκε να βοηθήσει. Η ίδια πηγή για τα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα. Προς το τέλος του βίντεο, μπορείτε να δείτε τις φλόγες που βγαίνουν από τον κινητήρα, ευτυχώς όμως δεν μπορείτε να μυρίσετε τα ανθρώπινα απόβλητα τα οποία προσπαθούν να σβήσουν την πυρκαγιά προκαλώντας έντονη δυσοσμία. Σιγουρευτείτε πάντα ότι έχετε πυροσβεστήρα στο αυτοκίνητο, για κάτι τέτοιες άτυχες περιπτώσεις. Το κυριότερο βέβαια είναι να είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι και με την προστασία του περιβάλλοντος με ότι αυτό συνεπάγεται…

Advertisement
Advertisement