Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με Monster Truck μεταφέρθηκε το φέρετρο του rapper DMX (+videos)

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Monster Truck μεταφέρθηκε το φέρετρο του rapper DMX (+videos)

ΝΕΑ

Με Monster Truck μεταφέρθηκε το φέρετρο του rapper DMX (+videos)

ΝΕΑ

Με τους ήχου sport αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και με όλους τους φίλους του μαζεμένους οδηγήθηκε πάνω σε ένα Monster truck στην τελευταία του κατοικία ο θρύλος της rap μουσικής DMX.

Advertisement
Advertisement

Δίπλα στο τεράστιο ανοιχτό ημιφορτηγό έκαναν το δικό τους show stunt riders με μοτοσυκλέτες.

Την τελευταία του βόλτα στην Νέα Υόρκη (όπως εκείνος ήθελε και είχε περιγράψει σε τραγούδια που είχε ερμηνεύσει) έκανε ο DMX ή Earl Simmons όπως ήταν το όνομά του. Το φέρετρο του 50χρονου rapper μεταφέρθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης πάνω σε ένα monster truck, που είχε το όνομά του. Δίπλα του σειρές αυτοκινήτων (από sport ως Hot Rod και Low Rider) κατευθύνθηκαν προς το Barclays Center για την επιμνημόσυνη ακολουθία του.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με τα video από τους δρόμους του Brooklyn, όπου το ανοιχτό ημιφορτηγό ήταν ένα μόνο κομμάτι της παρέλασης οχημάτων στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Φυσικά, η πλειοψηφία αυτών των οχημάτων έπαιζε στα ηχοσυστήματά τους μουσική του, αφού ο DMX είχε τεράστια επιρροή στην underground κουλτούρα αγώνων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Στο Barclays Center δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό λόγω περιορισμών για τον COVID-19, παρά μόνο στενοί φίλοι και οικογένεια θα είναι μέσα, όμως η προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει ότι η γύρω περιοχή είναι γεμάτη. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και η Yonkers Police έχουν ήδη προειδοποιήσει για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στην περιοχή.

Ποιος ήταν

Advertisement

Ο Earl Simmons, 18 Δεκεμβρίου 1970 – 9 Απριλίου 2021, κυρίως γνωστός από το καλλιτεχνικό του όνομα DMX, ήταν Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός. Το όνομα DMX προέρχεται από το μουσικό όργανο «Oberheim DMX drum machine», το οποίο χρησιμοποιούσε για να φτιάχνει τη δική του μουσική όταν ήταν παιδί, αλλά και από τα αρχικά «Dark Man X». Έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του: «It’s Dark and Hell Is Hot» το 1998, ακολουθούμενο από το «Flesh of My Flesh, Blood of My Blood» την ίδια χρονιά. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Last Hour, Belly», «Romeo Must Die», «Exit Wounds» και Cradle 2 the Grave, καθώς και στη τηλεοπτική σειρά DMX: Soul of a Man, η οποία πρόβαλλε την καθημερινή του ζωή. Το 2003, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο “E.A.R.L.: The Autobiography of DMX”. Επιπλέον, ήταν ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της rap σκηνής με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 74 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Φίλιππος: Ο Πρίγκιπας των Petrolhead
Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα αυτοκίνητά της
Daytona Rap Bange: Νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο