Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Daytona Rap Bange: Νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daytona Rap Bange: Νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο

NEWSMOTO

Daytona Rap Bange: Νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο

NEWSMOTO

Το ελαφρύ ηλεκτρικό τρίροδο scooter, ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεταφορές. Το οδηγείτε με άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου και έχει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 45χλμ. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: Van Box με κλειστό αποθηκευτικό χώρο και Pick Up με ανοιχτό χώρο φόρτωσης.

Advertisement
Advertisement

 

Χάρη στην ηλεκτροκίνηση και τις compact διαστάσεις του χωρά παντού και προσφέρετε για τη διανομή προϊόντων σε αστικά κέντρα με πυκνή κυκλοφορία ή σε νησιά με στενά σοκάκια ακόμη για αθόρυβη μετακίνηση φορτίων, σε εσωτερικούς μεγάλους βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, κ.ά.Με 18ο ελεύθερης κλίσης του εμπρόσθιου τμήματος, προσφέρει τα πλεονεκτήματα της ευέλικτης μετακίνησης ενός scooter ενώ έχει μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, 254 κιλών (βάσει έγκρισης τύπου).

Advertisement
Advertisement

 

Van Box

Advertisement

Έκδοση με κλειστό αποθηκευτικό χώρο, 1200 λίτρων, ο οποίος κλειδώνει και είναι φωτιζόμενος. Διαθέτει ρυθμιζόμενες καθ ’ύψος μεταλλικές γωνίες για τη δυνατότητα προσθήκης ραφιών.

Pick Up

Advertisement

Έκδοση με ανοιχτό χώρο φόρτωσης και εσωτερικές διαστάσεις καρότσας 1340mm, 880mm 300mm (Μ-Π-Υ) και κρίκους για πρόσδεση φορτίων στις 4 γωνίες της καρότσας. Κλειστός αποθηκευτικός χώρος για τη φύλαξη εργαλείων και εξοπλισμού, στο εμπρός τμήμα της καρότσας, ο οποίος δύναται να αφαιρεθεί για αύξηση της επιφάνειας φόρτωσης.

 

Advertisement

Το Rap Bange έχει εξοπλισμό ο οποίος διευκολύνει τον επαγγελματία που πραγματοποιεί συχνές στάσεις παράδοσης -παραλαβής εμπορευμάτων και περιλαμβάνει: Kάμερα οπισθοπορείας με φωτισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, TFT οθόνη 7 ιντσών, πολυλειτουργικών ενδείξεων, bluetooth συνδεσιμότητα συσκευών κ.α. Είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση με κινητήρα, πέντε ίππων και 8,6 kWh / 100 km κατανάλωση ρεύματος (βάσει έγκρισης τύπου) ή 0,89 €/100km ή 1,39 €/100km στη νυχτερινή ή ημερήσια χρέωση ρεύματος αντίστοιχα (βάσει του τιμολογίου Δ.Ε.Η. 01/09/2019). Η μπαταρία του είναι 73.6 Volt /95 Ah για μεγάλη αυτονομία με χρόνο πλήρους φόρτισης 6-8 ώρες Διαθέτει τέσσερα δισκόφρενα διαστάσεων 220mm αλλά και σύστημα ηχητικής προειδοποίησης με 3 διαφορετικούς ήχους εξάτμισης μοτοσυκλέτας, για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών.